Ga naar inhoud

Jente.

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Jente.'s prestaties

  1. Ik heb zonet de föhn op de dempende matten gedaan en het leek wel degelijk op de geur die ook uit de fan word geblazen. Ik hou het nog even in de gaten, maar heb zo'n vermoedde dat de dempende matten het probleem is. Bedankt voor alle suggesties trouwens
  2. de voeding blaast onrechtstreeks via de casefan, maar heb even zitten ruiken met een opgerold papiertje (zou precieser moeten werken met ruiken las ik op een ander forum) en kwam er achter dat de geur niet ontstonnd bij de voeding of iets anders maar bij de casefan die de lucht naar buiten blaast. de geur komt niet van mijn gpu, de kast heeft idd geluiddempende matten op de zijkanten zitten. Ik ga kijken of dit de oorzaak is.
  3. ik heb speccy al gebruikt bij het checken van de temps en alles is goed en koelt
  4. heb zonet de standoffs dubbel gecheckt en er zit er geen tegen het moederbord aan behalve er doorheen of vast geschroefd en ook geen geknelde kabels. En ik denk persoonlijk niet dat die kabel die niet vast zit terwijl een soortgelijke overig ergens anders wel vast zit het probleem veroorzaakt, dan zou ik die werking van die knop aan de voorkant niet kunnen gebruiken, maar alles doet het op de voorkant, dus dat is goed. De fan (1x) aan de achterkant is ingebouwd in de case en de geur komt uit de fan zelf. Ik heb het vermoede dat de nieuwe case (be quiet! pure base 600 midi tower) de fans daarvan voor het eerst warm worden en zo even een geur veroorzaken. Ik ga de pc de komende dagen gebruiken en goed in de gaten houden of er niks verkeerd gaat en/of de geur blijft of verdwijnt. Enige andere oorzaken en tips zijn altijd welkom
  5. Ik heb een paar dagen terug een nieuwe case gekocht omdat de gene die ik voorheen had oud begon te worden. Heb al mijn computer onderdelen overgebracht en de computer werkt met de nieuwe case met 120+fps. Maar het valt mij op dat er een lichte brandende geur uit de acherkant uit de fan word geblazen. De geur word dieper zodra ik de computer intensief gebruikt, een keer had ik dat die mijn spel heel erg begon te laggen en ik kreeg 30 fps en de brandende geur begon heel erg te worden. Na 30 seconden was het weer normaal en deed alles het weer goed. Ik heb de pc uit elkaar gehaald en zag niks raars heb het mb, gpu, cpu, ram, voeding en de kabels gecheckt maar zag niks raars. Wel heb ik bij het bouwen van de pc twee kabels niet aangesloten die bij de de knopjes van de pc hoort op de voorkant. eentje gaat over de usb die ik nooit gebruik én een 2-pin (mannelijk) die ik niet aan kon sluiten maar waarschijnlijk over de fans gaat. Ik hoorde ook ergens dat er gemichaliën voor de eerste keer warm worden bij een nieuwe case en dit de eerste dagen of zelfs een week kan stinken. Maar weet niet zeker of dit het probleem is. Ik vraag me hierbij af wat het mogelijk zou kunnen zijn dat deze geur veroorzaakt en of ik op moet passen dat ik niks kapot maak. heb trouwens alle fans al gecheckt en alles draait en koelt. De foto hier onder is de kabel die ik niet aan heb geslotendie, mogelijk de boosdoener voor de geur.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.