Ga naar inhoud

wp

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

wp's prestaties

  1. Nee helaas heb ik al geprobeerd. Ik zie ook nergens kabeltjes lopen; zit allemaal mooi weggewerkt.
  2. Nee helaas heb ik al geprobeerd. Ik zie ook nergens kabeltjes lopen; zit allemaal mooi weggewerkt.
  3. Hoi droske, Dank je voor de snelle reactie. Het is inderdaad zo dat ik steeds als ik de printer weer aansluit deze via de 'ok' knop kan aanzetten. Uitzetten gaat niet. Ik gebruik al jaren alternatieve cartridges (wie niet?) van 123-inkt. Gaat tot nu toe altijd goed, weliswaar met een paar meldingen dat ik niet de originele cartridges gebruik. Maar door een paar keer dit te negeren kan ik gewoon printen. De laatste tijd zaten er af en toe wel wat horizontale strepen in de prints, die ik niet weg kon krijgen. Later weer niet (slijtage?). Hopelijk heb je zo weer wat nuttige informatie.
  4. Het display van mijn Epson XP-402 printer reageert niet meer. Ik kan hem niet uitzetten via de aan-uit knop en ook de OK toets en de pijltjestoetsen werken niet meer. Ik zie nergens een foutmelding. Uitzetten doe ik door de stekker eruit te trekken. Opstarten door de stekker er weer in te doen en dan op de OK toets te drukken (dat doet ie dan wel). Printen en scannen gaat op die manier nog wel, maar verwisselen van cartridges wordt wel erg lastig. Wie weet de oplossing? Een andere printer kopen kan altijd nog. Groet, Wim
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.