Ga naar inhoud

Boskabouter63

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Boskabouter63

  1. Ik heb m'n pc een paar dagen niet gebruikt ivm een stedentrip. Toen ik weer thuis kwam en de pc weer aan zette merkte ik dat ie raar doet. Internet is heel traag en als ik 'm uitzet of opnieuw op wil starten dan krijg ik de melding dat ''Privacy Filter voorkomt dat uw pc opnieuw wordt opgestart''. Dit heb ik nog nooit eerder gehad. Gezocht op Google maar kom niet verder. Is er iemand die hier een oplossing voor heeft.
  2. Ik heb Cool edit pro 2.0 ooit eens gekregen bij een bij een geautomatiseerd muzieksysteem van de Lokale Omroep in 2002 volgens mij. Opnemen heb ik met Cool edit nog nooit gedaan daarvoor gebruik ik Audacity en daarvan heb ik nu de nieuwe versie geïnstalleerd. Daarmee kan ik wel opnemen maar niet horen wat ik opneem. Ik gebruik deze vooral om oude lp's te digitaliseren en om gewoon lekker naar een plaat te luisteren.
  3. Hallo Passer, Bedankt voor je reactie. Helaas hebben jouw tips me nog niet verder geholpen. Volgens mensen die er verstand van hebben is het zo dat Cool edit niet op windows 10 zou kunnen draaien omdat het veel te oud is. Ik kan me er wel iets bij voorstellen dat dat zo is. Aan de andere kant is het zo dat ik het op m'n laptop nog wel kan gebruiken en ook daar zit windows 10 op. Ik moet me er denk ik maar bij neerleggen en me maar eens gaan richten op alternatieven. Wat betreft Audacity. Dat gebruik ik normaal gesproken om muziek via m'n platenspeler af te spelen. Via een klein versterkertje loopt deze naar de input van de pc. Dan zet ik audacity op opnemen en kon ik op m'n gemak plaatjes draaien. Dat opnemen gaat prima maar tegelijkertijd luisteren dat lukt dus niet meer. Zal ook wel een instellingsprobleem zijn maar het is me nog niet gelukt om het op te lossen. Ben wel geinteresseerd in Ashampoo en voor de prijs hoef ik dat niet te laten dus moet ik die maar eens gaan proberen.
  4. Afgelopen vrijdag heb ik een update van Windows gehad. Daardoor kan ik 2 voor mij belangrijke programma's niet meer gebruiken. Het gaat om Cool edit pro en audacity. Cool edit pro: Ja ik weet dat dit oude meuk is maar ik heb er altijd fijn mee kunnen werken. Cool edit zou niet meer kunnen werken met windows 10 maar tot eergisteren ging dat bij gewoon prima. Het is dus zo dat ik sinds gisteren een probleem met het afspelen. Ik kan het programma gewoon opstarten maar als ik track af wil spelen dan kan ik wel op de playknop drukken maar de wavefile speelt niet af. Ook de autoplay geeft geen geluid. check het youtubefilmje voor een duidelijker beeld. Opnieuw installeren bood helaas ook geen oplossing. Ik zal waarschijnlijk wel iets verkeerd hebben staan maar heb geen idee wat. Het vreemde is dat ik op m'n laptop ook een update heb gehad en dat het daarop allemaal wel werkt zoals het hoort.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.