Ga naar inhoud

Ptms

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Ptms's prestaties

  1. Goedemorgen, Het probleem is opgelost. De weergave stond inderdaad op 'enkel'. Heb die dan gewijzigd naar 'compact'. Als je dan via het tabblad 'beeld' in het vak 'indeling' leesvenster rechts selecteert staat alles zoals het was. Bedankt voor de hulp! Mijn dag kan niet meer stuk.
  2. Hallo, Heb dit geprobeerd maar alles blijft helaas hetzelfde.. 😞 Wat opvalt is dat bij de andere mailboxen die ik heb toegevoegd (gmail & telenet) het 'sorteren op' balkje daar niet aanwezig is. Ik weet niet hoe ik dit kan uitschakelen. Zou het probleem daaraan kunnen liggen? Hieronder enkele screenshots. Hotmail: Gmail:
  3. Bedankt voor je reactie. Nee helaas lost dit het probleem niet op. Je kan door op de balk te klikken wel sorteren op afzender, onderwerp, .. Maar de opmaak van het postvak in blijft hetzelfde. Ik heb nog 2 andere mailboxen toegevoegd in outlook en daar staat de opmaak wel zoals ik het wil. (zoals hieronder) Afzender boven, onderwerp eronder.. Ik geef niet op en blijf zoeken naar de oplossing..
  4. Hallo, Sinds kort opent outlook 365 in een weergave waarbij het de afzender niet meer bovenaan weergeeft. Ik heb al met man en macht geprobeerd de standaard weergave te herstellen maar het lukt mij niet.. 😞 Heb ook al outlook verwijderd en opnieuw geïnstalleerd maar zonder beter resultaat.. Weet er iemand hoe je dit terug kan herstellen? Afzender boven en onderwerp eronder? Alvast bedankt voor jullie hulp. Zo is het nu: Zo moet het komen:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.