Ga naar inhoud

Nuttelozer

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Nuttelozer

  1. Beste, Dit werkt inderdaad super! Bedankt! Ik heb wel nog 1 vraagje. Op deze manier overschrijft hij de rijen. De totalen onderaan worden overschreven. Is het mogelijk om een rij toe te voegen en alles 1 rij mee naar onder schuift? Alvast bedankt!
  2. Beste, In het bestand staan nog maar 2 maanden, de overige 10 maanden moet ik nog dupliceren. In elke tabblad zie je een tabel staan waar de ontvangsten per maand worden ingegeven. Om eenvoudig een extra lijn toe te voegen gebruik ik de macro. Ik heb via het tabblad ontwikkelaars -> Macro's bij opties een sneltoets ingesteld. Maar deze werkt enkel op het eerste tabblad. Ik zou dus willen dat de macro en snelkoppeling werkt op alle tabbladen. Natuurlijk moet hij niet op alle tabbladen tegelijk een extra rij toevoegen, maar enkel in het werkblad waarin ik op dat moment aan het werken ben. Alavst bedankt! file.xlsm
  3. Beste, Mijn excuses. Hier is de code: Sub Rij_Invoegen() ' ' Rij_Invoegen () Macro ' ' Application.ScreenUpdating = False Rows(ActiveCell.Row).Copy Rows(ActiveCell.Row).Offset(1).Insert Rows.Copy ActiveCell.Offset(0, 0).Select Application.CutCopyMode = False Application.ScreenUpdating = True End Sub
  4. Beste, In Excel heb ik een macro die op mijne eerste tabblad werkt met een snelkoppling (CTRL+E), wanneer ik het tweede tabblad aanklik en de snelkoppeling indruk, voert hij de macro ook uit op het eerste tabblad. Is er een mogelijkheid om een macro op het actieve tabblad te laten uitvoeren met eenzelfde snelkoppeling? Dus dezelfde macro op alle tabbladen met dezelfde snelkoppeling, maar dus enkel op het actieve tabblad... Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.