Ga naar inhoud

badnew

Lid
  • Items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

badnew's prestaties

  1. Het verschil tussen de foto's van beide camera's was zes minuten. Mijn idee was om in Faststone alle foto's op hetzelfde uur te zetten en dan zes minuten aftrekken van de nikon foto's (die zes minuten later kwamen). Dat zou toch moeten lukken maar blijkbaar niet. Ik probeer het nog eens.
  2. Als ik dus met mijn bridgecamera en spiegelreflex foto's van dezelfde of verschillende vlinders neem dan moet ik zeker zijn dat het uur klopt. Anders kan ik ze niet goed op naam brengen. Als je het detail van een vlinder bestudeert en dan van een andere en je denkt dat het dezelfde vinder is dan kun je je wel inbeelden dat dit het resultaat niet ten goede komt.
  3. Die vlinders lijken erg op elkaar.
  4. Ik heb toch uitgelegd waarom, en dan nog.
  5. Nee, ze staan niet meer op de camera's.
  6. Op reis heb ik foto's genomen met twee toestellen waarvan de klok niet gelijk stond. Met Faststone image viewer zette ik die gelijk. Maar ik moet ergens een fout gemaakt hebben en nu staan al die foto's op hetzelfde uur. Ik kan ze in windows ook niet meer sorteren op uur. Eerst zie ik de foto's van camera 1 en dan van camera 2. Ik heb al wat dingen met Faststone geprobeerd. Eerst weer alles op hetzelfde uur en dan 6 minuten aftrekken van de foto's op camera 2 (dat was het verschil in tijd). Maar dat lukt niet. Is er een mogelijkheid om naar de oorspronkelijke staat terug te keren? Het gaat vooral om foto's van vlinders die ik op waarnemingen. be wil zetten. Dus ik heb het uur echt nodig om tijd en plaats nog te achterhalen en om er een beetje wijs uit te raken want anders zal ik zeker foutieve waarnemingen ingeven.
  7. Heel erg bedankt! Gek dat ik dat nooit heb opgemerkt. Supertip!
  8. Die extra bookmarkbalk staat al geactiveerd. Maar dat systeem vind ik net niet handig. Als ik een site aanklik en vervolgens een andere site in dezelfde map wil aanklikken dan moet ik weer door die bladwijzerbalk...submappen scrollen. Ik had iets in gedachten waarbij je scrolt door bladwijzers en mappen en submappen, vervolgens open ik de site die ik wil maar de specifieke submap blijft openstaan zodat ik makkelijk een andere link in die map kan aanklikken. Groot verschil toch vind ik.
  9. Weet iemand een goed programma om bladwijzers in chrome te sorteren? Iets dat lijkt op de structuur van 'mijn documenten' in windows. Zodat je gewoon op een map klikt en de bladwijzers ziet. De bladwijzerbeheerders vind ik niet handig omdat ik telkens weer moet scrollen door verschillende submappen voor ik een bladwijzer kan aanklikken. Dus iets waardoor ik makkelijker in mappen kan klikken zonder dat gescrol.
  10. Bedankt. Ik zal eens uitzoeken welk materiaal ik kan gebruiken. De schijf moet inderdaad zijn warmte kwijt kunnen.
  11. Ok. Het is omdat ik dat dus tegen de zijkant van de schijf zou kleven en die kan toch behoorlijk warm worden.
  12. Ik heb er een houten plaatje tussen geperst en het is al veel minder. Mag ik daar een groter stukje hout plaatsen of vilt aan kleven of is dat te riskant? Hartelijk dank voor uw tip en ook aan de andere mensen voor hun hulp.
  13. Harde schijf zit mooi afgezonderd, daarboven dvd writer, voeding zit aan andere kant achteraan. Toch wel vervelend als een nieuwe pc meer lawaai maakt dan zijn voorganger die tien jaar oud was.
  14. De schijf zit jammer genoeg vast met sterschroefjes en ik heb daar geen geschikte schroevendraaier voor. Ze zit onderaan aan de voorkant van de kast, rechtopstaand. Dus als ik tegen zijpaneel of bovenkant duw gaat het weg. Als ik zijpaneel verwijder en op bovenkant kast duw hoor ik het weer. Tegen het zijpaneel stond nog een klein paneel, heb ik ook verwijderd maar daar ligt het niet aan.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.