Ga naar inhoud

gerrit7

Lid
  • Items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

gerrit7's prestaties

  1. kennelijk wel, want hij ziet hem niet! een stickie van 500 mb ziet ie wel.....
  2. een prachtig verhaal, maar ik snap er niks van helaas. als ik ntfs gebruik zou xp mijn 3 tb schijfje wel moeten kunne lezen?
  3. ik heb het zelf al opgelost, met de schijfherstel funktie van windos 10. bedankt voor de reacties.
  4. ik kom op deze pagina voor crystaldiskinfo : welke moet ik kiezen voor windows 10?
  5. hallo, deze melding krijg ik sinds gister van de schijf: my passport daar staan zo,n 200 mappen en submappen op, waarvan er 1 niet wordt gelezen, er staan filmpjes op hoe kan ik die weer toegankelijk maken? alvast bedankt.
  6. bedankt voor je antwoord. ik heb zowat alle prog. geprobeerd, geen van alle kunnen ze wat psp311 kan, en/of ze zijn veel te ingewikkeld met functies die ik niet nodig heb, en je moet er een week voor op cursus. dan is die ouwe pc met psp311 handiger. ik leer er wel mee leven.
  7. bedankt voor je uitgebreide antwoord. ik heb zowat alle fotobewerkingsprogrammas geinstaleerd en uitgeprobeerd, de meeste veel te ingewikkeld, en de simpele dingen die 311 wel kan kunnen ze niet, of met idiote omwegen, ik heb er niet 1 kunne vinden die doet wat ik wil. ik heb het ook laten onderzoeken bij mijn computerwinkel, maar die lukt het ook niet. vandaar dat ik nog steeds die ouwe pc gebruik met 7, ik ga er natuurlijk niet mee op internet. ik heb het eigenlijk al opgegeven dat zoiets zou lukken, maar ik dacht ik vraag het toch, je weet nooit bedankt!
  8. ik heb nog een vraag: ik gebruik op de pc met windows 7 het programma paintshop 311, dat is 32 bits, is er een mogelijkheid om dat 32 bits programma op een windows 10 pc , die 64 bits is te gebruiken?
  9. ok, dus met een 1 TB zou het wel moeten kunnen? bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.