Ga naar inhoud

Meraviglia

Lid
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Meraviglia's prestaties

  1. Dat had ik gedaan, maar dat lukte dus niet. Hoe dan ook, ik heb het opgelost, ben blij. Jammer genoeg heb ik mijn bestanden niet kunnen redden, maar ik heb mijn pc terug. In ieder geval, hartelijk dank voor jullie hulp!
  2. dus je moet het sowieso branden? elke driver afzonderlijk (dus apart voor audio,lan,..) of gewoon allen samen op 1 cd?
  3. Ik heb een fujitsu siemens scaleo p met serienr: YSSP46 1657. Ik heb hiervoor drivers gevonden op hun site, maar aangezien ik geen internetverbinding heb op men pc kan ik die daar niet downloaden en overzetten via externe harde schijf levert precies ook niets op. Doe ik iets verkeerd?
  4. Ik heb het dan toch maar opgegeven en ineens geformatteerd (omdat ik de computer dringend nodig heb). Nu zit ik wel zonder internet (en waarschijnlijk ook zonder geluid) dus zal ik drivers moeten downloaden, maar waar vind ik de juiste? Welke gegevens hebben jullie nodig om dit te bepalen?
  5. Ik heb zowel Xubuntu als Knoppix geprobeerd. Bij Xubuntu krijg ik weer strepen op men scherm en bij Knoppix blijft het gewoon vasthangen na 'system setup ok', dus ook geen succes. Is er nog een andere (haalbare) mogelijkheid of ziet het er naar uit dat ik gewoon moet formatteren?
  6. Het kan er niets mee te maken hebben dat mijn hardware niet sterk genoeg is? Anders kan ik misschien ook eens een oudere versie van Ubuntu proberen of gaat dat niet veel uithalen? ---------- Post toegevoegd om 12:32 ---------- Vorige post was om 12:29 ---------- Of misschien Xubuntu?
  7. Ik heb zonet Ubuntu op mijn pc gezet, dus niet geïnstalleerd, maar na het 'laadscherm' krijg ik gewoon allemaal strepen op mijn scherm en gebeurt er niets..
  8. Ik ga dat zeker eens proberen. Ikzelf kan niet branden, maar heb het aan iemand anders gevraagd die dat wel wil doen zolang het niets van virussen bevat. Ik laat je nog weten of het gelukt is!
  9. ik zal eens rondhoren. maar als ik er geen vind, kan ik het dan niets doen met de cd-rom die ik nu heb? (want dient die dan echt alleen om te formatteren, wat voor een zinloos 'recovery' ding is dat dan seg :s)
  10. Ik heb mijn computer nu niet bij de hand (die staat op mijn kot en ben nu thuis), maar toen ik daarstraks de cd-rom er in stak, had ik geen keuze tussen herstellen of iets anders. Ik kon enkel de taal van windows xp kiezen en daarna installeren .. wat ik niet gedaan heb omdat ik veronderstelde dat ik dan alles kwijt zou zijn. Of is dit toch hetgene dat je bedoelt?
  11. Als ik in veilige modus opstart, kom ik gewoon weer op dat beginscherm met al die opties. Als ik dat programma via de laptop download, hoe doe ik het dan op de computer werken? Groetjes, Meraviglia
  12. Ah oké uhm geen blauw scherm gezien (en heb het wel talloze keren zien heropstarten). Groetjes, Meraviglia
  13. Ik moet zeggen dat ik hier echt geen ervaring mee heb dus kan je me zeggen hoe ik dat programma opstart als ik het zelfs niet kan installeren omdat de pc niet meer opstart? (misschien een domme vraag) Groetjes, Meraviglia
  14. Hej, Vandaag kreeg ik de melding dat ik last had van een virus. Welk virus exact weet ik niet, kon ik er niet duidelijk uit opmaken. De virusscan (avast) gaf me in ieder geval 2 opties: verwijderen of negeren. Aangezien ik dacht met 'negeren' aan te klikken niets op te lossen, heb ik maar voor verwijderen gekozen, wat achteraf niet zo'n slimme keuze bleek te zijn. Avast stelde voor, na het verwijderen, om de computer opnieuw op te starten en een nieuwe scan te doen. Hier heb ik positief op geantwoord, maar wanneer de computer terug opstartte, kwam er een scherm op met volgende opties: veilige modus veilige modus met netwerkmogelijkheden veilige modus met ... windows normaal opstarten terug opstarten toen de referenties nog werkten (of zoiets) Ik heb alle opties geprobeerd, maar geen enkele werkt, telkens keer ik weer terug naar dit scherm. Nu, ik wil de gehele software wel eventueel terug opnieuw installeren (dus eigenlijk formatteren), maar uiteraard wil ik niet al mijn documenten (zoals teksten, foto's, muziek,...) kwijt geraken. Hebben jullie een idee om mijn bestanden te redden (ik heb geen 2de pc ter beschikking, enkel laptop)? Groetjes, Meraviglia
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.