Ga naar inhoud

Mario Mewis

Lid
 • Aantal items

  44
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Mario Mewis

 1. Ik vermoed dat het probleem eindelijk is opgelost, want bij het opnieuw opstarten van Windows mét uitvoeren van de Windows updates, gaat de computer lekker naar het inlogscherm. 🤩 Bedankt voor jullie grote hulp (weer een zorg minder 🤗) en nog een fijne dag.
 2. Ik heb deze removal tool uitgevoerd, mijn pc startte opnieuw op om de removal te completeren en ging rechtstreeks naar Windows (zonder dat gezaag over herstellen 🙄). Kan ik ervan uitgaan dat dit probleem is opgelost en de nieuwste windows updates ditmaal gewoon laten uitvoeren ? Dus de pc zal weer willen heropstarten om deze windows updates uit te voeren.
 3. Ik heb heropgestart met de optie bestanden bijwerken (updates van Windows) en blijf nog steeds in de vicieuze cirkel van automatisch herstel vastzitten. Moet ik dat beschadigde bestand terugzetten dan? En eventueel bijwerken (updaten) ? Of is er meer aan de hand dan enkel dit bestand?
 4. Hallo Kweezie Wabbit, ik heb dat bestand verwijderd en ga nu heropstarten en zien wat er gebeurt.
 5. Droske, Passer, Na het maken van een backup (27 dvd's !) heb ik dan via media creation tool de instructies gevolgd om Windows 10 te herinstalleren met behoud van instellingen en programma's, doch op het einde volgende foutmeldingen :
 6. Droske, Ik zit momenteel dus met een dilemma, ofwel jouw raad volgen of wachten op Passer tot hij raad heeft gevonden hieromtrent.
 7. Ik ga dat straks proberen, maar ik ben bezig met een backup via het programma Macrium free (danku Droske) en ik zit nu aan 75% en heb al 20 dvd's nodig. Dus nog even en dat is klaar. Droske, Ik zit momenteel dus met een dilemma, ofwel jouw raad volgen of wachten op Passer tot hij raad heeft gevonden hieromtrent.
 8. Droske, Ik zit momenteel dus met een dilemma, ofwel jouw raad volgen of wachten op Passer tot hij raad heeft gevonden hieromtrent.
 9. 1. Nee, die vraag is niet gekomen. 2. Dus er is geen herinstallatie gebeurd. Windows was al geactiveerd na de aankoop van de pc. Zie plaatje :
 10. Ik steek de gecreëerde dvd erin en start setup.exe De Windows 10 stond er al op vanuit de Media Markt. Is een HP Pavillion. Ik druk op volgende en dan melding: We bereiden een paar dingen voor.. Na een tiental minuten dan de melding hierboven.
 11. Heb ik dan de zekerheid dat al mijn programma's en instellingen niet overschreven worden?
 12. De mislukte updates hebben volgende error codes : 0x800f0845 0x80070490
 13. 1. Als ik de pc afgesloten heb heeft hij nog steeds problemen om in Windows te geraken (herstel-loop). Allicht door een bepaalde Windows update, die steeds mislukt (zie plaatje). 2. Er is dus één update die niet lukt, met name KB 4576478.. 3. Plaatje hierbij.
 14. Dag Passer, Als ik de pc gewoon afsluit op de correcte manier (Windows toets linksonder) en daarna terug opzet, dan gaat hij direct naar Windows, zonder problemen. Daar ben ik al blij mee.. Echter, ik durf haast de pc niet af te sluiten en automatisch te laten bijwerken.. Ik ben bang dat ik weer in die loop terechtkom.. Wat denk je?
 15. Verder heb ik windows opgestart in veilige modus om een goed werkend herstelpunt te lanceren, doch zonder succes (geen geschikte herstelpunten gevonden, alle herstelpunten getest)
 16. Ik heb via media creation tool een windows.iso bestand gebrand op dvd-schijf. Heeft dit enkel het Windows-besturingssysteem gebrand of ook al mijn persoonlijke programma's en instellingen inbegrepen? Als ik later nog eens tegen pc-problemen aankom, kan ik deze iso-schijf (image) dan gebruiken om weer op te starten, zonder alles opnieuw te moeten configureren?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...