Ga naar inhoud

gabrielscarfan

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

gabrielscarfan's prestaties

  1. Ik heb sinds kort ne vista ipv xp!! ondertussen heb ik het programma dreamweaver op m'n pc staan, ga da eens uitproberen, heb die gewoon van't net gehaald, jammer is dat ie in't engels is en ni in't nederlands!
  2. Mercikes alvast, ik ga dat zeker blijven oefenen dan heb ik dat zeker en vast snel onder de knie!! Als ik iets niet weet, zal ik het hier wel komen vragen!!
  3. Downloadinformatie: SharePoint Designer 2007 heb ik net gedownload se, nu nog over weg kunnen met die codes, werkt da ongeveer hetzelfde als frontpage???
  4. ok, ik heb hier ook enkele programma's staan op de pc die ik heb gedownload van het internet: Nvu & Pagebreezer.. Dreamweaver kunt ge dat downloaden ook op het internet??? Of moet je dat kopen??? ---------- Post toegevoegd om 05:28 ---------- Vorige post was om 05:24 ---------- Maar wel het liefst een programma in het Nederlands he, dat ik zo een beetje versta wat er instaat, is nie makkelijk als ge da volledig in uw eentje moet doen, en liefst zo'n eenvoudig mogelijk programma!
  5. Hallo, Ik ben marijke, en wil voor een goede kameraad een website bouwen, maar er zijn zoveel programma's waarmee je dat kunt zoals: publisher, frontpage, dreamweaver en nog programma's maar vraag me af welk programma het beste en het gemakkelijkste is om een site te maken, kan iemand me helpen, dan kan ik verder achter info zoeken! groeten marijke:-)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.