Ga naar inhoud

Bodie

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Bodie

  1. Oke, duidelijk.. dank je.. nooit eerder gehad...en werk al met pc's vanaf de zx81 en sx386 enz.. dus: you never know it all...
  2. Hoi Droske, Nee dat niet maar heb wel éénmalig mijn ip van automatisch op 192.168.1.1 gezet om een camera (192.168.1.10) setup te kunnen doen. Had daarna alles weer op automatisch (192.168.188.50) gezet. Dat is de enige verandering op mijn pc geweest betreffende de netwerk verbinding.
  3. Hallo, Kort maar krachtig. Deze topic kan komen te vervallen omdat ik net netwerkherstel heb gedaan en het probleem is opgelost. Wel zou ik graag willen weten hoe zoiets kan ontstaan.... In ieder geval nog bedankt...
  4. Een goedemorgen, Ik heb het volgende probleem (zie bijlage): Mijn pc geeft twee netwerken aan, een particulier (Netwerk2) en openbaar netwerk (onbekend netwerk)...en hij verbind met het openbare wat ik uiteraard niet wil. Heb wel alle verbindingen met internet, printer enz. Kom er zelf niet uit dus vraag ik jullie hulp. Hoor heel graag van jullie.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.