Ga naar inhoud

ahoog

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

ahoog's prestaties

  1. Hartelijk dank voor je uitgebreide reactie. Ik heb in de loop der tijd al vele andere e-mailclients geprobeerd. Zelfs de nieuwste versie van Dreammail, maar die haalt het niet bij de oorspronkelijke versie. Heel veel toeters en bellen maar de juiste klank zit er niet bij. Dat geldt helemaal voor de over-opgetuigde kerstboom die Outlook 365 heet. Een draak van een programma. Kan alles wat je niet wilt en niets wat je wel wilt. Ook Mozilla bevalt niet. Het gemak van Dreammail zit 'm vooral in het omgaan met mailings, mailgroepen en contacthandling adresboek. Die zijn ongekend. Zo flexibel. Ik probeer contact op te nemen met Xsilverwing.
  2. Al heel lang gebruik ik Dreammail. Een betere e-mailclient heb ik nog niet gevonden. Enige nadeel is, dat de karakterset niet klopt. Van vreemde tekens en é, ä etc. maakt Dreammail een zwart blokje met een vraagteken erin. Er is ooit een oplossing verschenen voor dit probleem. De website waarop dit stond is echterweg. Ik weet dat lid Xsilverwing de oplossing daar had gevonden. Misschien ziet hij mijn post en kan hij.zij reageren.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.