Ga naar inhoud

jds

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

jds's prestaties

  1. Ja idd. gewoon een kerskaart met onze nieuwe woonst erop in een winteromgeving
  2. Toch bedankt voor jouw voorstel en moeite !!!
  3. Beste, Alvast bedankt voor jouw antwoord. Ik heb idd. nog nooit met een grafisch programma gewerkt vandaar mijn vraag. Ik maak wel veel PowerPoint voorstellingen en zou er terug eentje willen maken met onze nieuwe woning in een sneeuwdecor. Nu zijn wij een paar jaar geleden verhuisd en omdat wij elk jaar in de winter een paar maanden op Tenerife verblijven heb ik de kans niet om een winterfoto van onze nieuwe woonst te maken. Hoe kan ik jou enkele foto's doormailen ? Alvast van harte dank voor jouw medewerking !!! John
  4. Ik werk onder Windows 10 met Office 2019 en heb volgend probleem met mijn PowerPoint : Wanneer ik een mailtje binnenkrijg met in bijlage een PPS of PPSX dan kan ik deze perfect openen en bekijken. Evenwel kan ik de bijhorende muziek niet horen. Wanneer ik nu open via " voorbeeld " dan lukt dit wel en draait alles zoals het hoort evenwel in een klein scherm door gebruik van " voorbeeld " Ik dacht dat de fout bij mijn Office kon zitten maar aangezien het lukt via " voorbeeld " is ook deze optie uitgesloten. Iemand een oplossing ?
  5. Voor de komende eindejaarsfeesten zou ik een foto van onze woning, genomen deze zomer , willen omzetten als eentje die zogezegd genomen is in putje winter in een sneeuwlandschap. Is er iemand die dit voor mij zou kunnen uitvoeren? Alvast bedankt John
  6. heb ik gedaan maar zonder enig resultaat
  7. Bij een binnenkomende PPS kan ik de muziek niet horen. Wanneer ik evenwel klik op " voorbeeld " (uiteraard in klein formaat) dan hoor ik de muziek perfect. Wie heeft hier een oplossing voor?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.