Ga naar inhoud

Powerplus

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Powerplus

  1. Na zeer veel zoeken heb ik op Google informatie gevonden die ik wel begreep. Het was een programma van Rohos. Toch iedereen bedankt voor de tips. Probleem is nu opgelost.
  2. Het lijkt me inderdaad beter dat ik iemand zoek die me kan helpen. Misschien een andere laptop aanschaffen met een andere versie van Windows 10. Toch bedankt voor uw tips. Ze zullen zeker nog van pas komen.
  3. Volgens de richtlijnen in uw eerste link: systeeminfo>systeemoverzicht>ondersteuning voor apparaat staat de vermelding TPM niet beschikbaar-PCR7 wordt niet ondersteund. TPM confligeren op UEFI en UEFI-firmware-instellingen heb ik niets van gevonden. De tweede link begreep ik niet. nb: Ik ben 80 jr en de uitleg is voor mij soms moeilijk te begrijpen
  4. Graag wil ik een wachtwoord instellen voor een USB. Na mijn zoeken blijkt het dat ik daarvoor Bitlocker moet gebruiken. Maar dat kan niet gebruikt worden in Windows 10 home. Is er een andere oplossing mogelijk ?????
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.