Ga naar inhoud

Wout3030

Lid
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Wout3030

  1. Allemaal al geprobeerd, ondertussen is mijn pc binnen bij eeb specialist die denkt dat er iets mis is met het moederbord, niet mijn fout dus. Dat zal een nieuw moederbord Steken worden. Iemand tips voor goede budget moederborden?
  2. Ja heb ik bekeken. Ik zie inderdaad jumpers op men moederbord maar dit zijn maar 2 pins. Ik las op het internet iets te doen met een schroevendraaier maar wil voorzichtig zijn. Nog enige tips, ik kan nog steeds me pc build niet gebruiken.
  3. Natuurlijk doe ik dit via de achterzijde rechtstreeks op het moederbord, maar werkt niet . Wat bedoelt u met staan de jumpers goed? De batterij is zeker weten in orde!
  4. Hallo iedereen, Graag zou ik zo snel mogelijk hulp krijgen in verband met mijn probleem. Ik ben nu al langer als 4 uur aan het proberen. Ik heb net een nieuwe pc gebouwt en alles werkt, fans spinnen, RGB werkt,... Ik start hem op en kom dan op het logo scherm van asus met de melding: '' please press delete or f2 to enter bios settings'' Moederbord is de Asus prime x470-pro Wanneer ik deze indruk, meerde keren zoals het moet, gebeurt er niks. Ik heb al geprobeerd van usb te wisselen, ander toetsenbord en een ps/2 aansluiting.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...