Ga naar inhoud

Jason98

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Jason98

  1. En waar klik ik op om dat schermpje met opties te zien die jij in jouw bericht heb geplaatst?
  2. Sorry voor de late reactie, ik ben een weekje weg geweest. Ik heb helaas nog steeds niet (duidelijk) kunnen vinden hoe ik het met Krita kan doen
  3. Hallo Stegisoft, ik heb het programma'tje (Krita) gedownload. Ik heb ook op de link geklikt waar staat hoe je het moet doen. De plaatjes zien er zeker goed uit, het lijkt inderdaad op wat ik wil. Ik weet alleen niet hoe ik in de eerste plaats die Pixelpenseel moet gebruiken en waar ik een Penseeltip kan selecteren.. Is hier toevallig iets op YouTube van te vinden? Dat zou in mijn geval wel handig zijn denk ik
  4. Het liefst zou ik freeware willen gebruiken.. Behalve dat ik het financieel niet heel breed heb, is het gebruik ervan meer een persoonlijke wens Het is niet dat ik een professional ben die ervoor betaald zal worden zeg maar GIMP heb ik in het verleden (lees 7 jaar geleden) gebruikt.. Is het met GIMP mogelijk om "fake body writing" toe te passen dan ? Ben namelijk geen tutorial ervan tegengekomen.. Maar misschien heb ik niet goed genoeg gezocht dat kan ook..
  5. Hoi! bedankt voor de snelle reactie Ja dat is een beetje afhankelijk.. Is er nou bijvoorbeeld een goede tutorial daarvan met dat programma op YouTube te vinden, dan is het gewoon een kwestie van nadoen Zo heb ik het ook geleerd met het programma'tje GIMP (in het verleden gebruikt) Maar zonder tutorial (op bijvoorbeeld YouTube) zal het inderdaad misschien een onbegonnen klus zijn..
  6. Hallo, ik ben op zoek naar een (simpel) foto bewerkings programma, waarbij je "fake body writing" kunt toepassen Dus alsof iemand met een stift op zijn arm bijvoorbeeld "Hallo ik ben Jason" heeft geschreven En de bedoeling is dus dat het echt moet lijken alsof het met een stift of pen is geschreven, in tegenstelling tot "fake tatoos" die er toch weer anders uitzien Typ bijvoorbeeld op Google afbeeldingen "body writing" en dan zul je zien wat ik bedoel Dit is dus wat ik met een foto bewerkings programmaatje zou willen maken Weet iemand of er uberhaupt zo'n programma bestaat? Zo ja dan zou ik dat heel graag willen weten Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.