Ga naar inhoud

Stefanie De Roose

Lid
 • Aantal items

  15
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Stefanie De Roose's prestaties

 1. Hallo , Mijn website is wss amateuristisch maar mijn webshop echter niet . Deze is goed opgebouwd . Ik moet nog kijken hoe ik het moet doen om de mensen rechtstreeks op de webshop te krijgen , want de website mag eigenlijk weg . Soms wacht een persoon en hoopt een persoon op nieuwe antwoorden , ook al zijn ze niet actief aanwezig , ze volgen wel nog 😉 Bedankt alvast voor de antwoorden !
 2. Hallo , Ik ben hier nog eens maar voor een gans andere vraag. Deze week heb ik mijn webshop online gezet maar ik heb gelezen dat je die best indient bij google . Ik heb onderstaande website geraadpleegd maar begrijp het nog niet goed hoe ik dit precies moet doen. Op dit moment komt mijn webshop totaal niet in de zoekresultaten van Google , alleen als je werkelijk Kadora webshop intikt. Kan iemand dit mss eens in het duidelijk Nederlands uitleggen 😉 Bedankt ! https://www.mijnwebwinkel.be/blog/zó-komt-jouw-webshop-de-google-resultaten https://www.kadora.be/
 3. Ik heb de persoon van de foto's gevonden. De oplichters nog niet uiteraard en dat zal wel niet gebeuren. Ik wil iedereen bedanken voor de super hulp ! Thnx
 4. Super bedankt. Ik doe het als ik thuis ben. Heb ook een filmpje van hem gekregen weet niet of dit belangrijk is.
 5. Ja ik heb alles nog . De gsm nummers heb ik terug gevonden op White pages . 1 gsm nummer is niet meer te vinden. De emails heb ik ook nog allemaal.
 6. @stegisoft In het verleden zijn er emails verstuurd via gmail maar opeens zijn die stopgezet . @ passer Ik heb die foto in het groot maar is redelijk wazig . De persoon gaf wel een naam op wss dezelfde naam als de persoon op de foto van wie de foto's gestolen zijn . Ik wil gerust eens doorsturen ofzo . Ik wil jullie ook bedanken voor de reacties. Betekent veel voor mij omdat ik dit wil opgelost krijgen.
 7. Ah ok sorry . Het is echt frusterend dat ik niet weet wie het is en ook niet weet hoe ik het kan weten
 8. Misschien een andere vraag . Bestaat er iets om een foto / tekst duidelijker/leesbaar te maken ? Misschien als ik dat naamkaartje kan ontcijferen ?
 9. Dat had ik al geprobeerd zonder resultaat , nochthans zou het gaan om een acteur , model voor datingsites ofzo maar zelfs op facebook vind ik hem niet . Op 1 foto draagt hij een naamkaartje maar de tekst kan ik niet goed lezen . Ik zou hem echt graag bereiken om te laten weten dat zijn foto's misbruikt worden maar mss ook voor mezelf , het zou me troost en rust geven
 10. Bij Pimeyes vind ik die persoon wel terug maar je moet betalen om te weten op welke website deze foto staat en dan nog is het niet zeker dat ik die persoon terug kan vinden veronderstel ik ?
 11. Geen gegevens gevonden van de foto's 😞
 12. Is idd van het buitenland . US , California
 13. Ik heb die foto's gekregen van de oplichter via what's app . Ik weet ondertussen ook wel dat de persoon op de foto niet de persoon is met wie ik chat . Ik heb nog steeds contact met de oplichter . De politie is op de hoogte maar ik vind dat ze niet echt in actie schieten , ik zou graag de persoon van de foto's op de hoogte brengen van de oplichting .
 14. Nee want de persoon van wie ik de foto's heb gekregen is niet de persoon op de foto . Ben slachtoffer van oplichting . Daarom mijn vraag
 15. Hallo , Ik vroeg me af , als je van iemand foto's hebt gekregen , kan je van deze persoon dan de identiteit achterhalen of locatie , link , facebook maar iets dat je kan verder helpen ? Ik heb al eens geprobeerd met PimEyes en daar komen dan nieuwe foto's van die persoon maar de websites waar ze opstaan zijn gemarkeerd en je moet betalen om deze te zien . Kan iemand helpen ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...