Ga naar inhoud

Poeleker

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Poeleker's prestaties

  1. Het is inmiddels opgelost. Er blijkt in de instellingen in VBA een mogelijkheid te bestaan om het gebruik van bibliotheken vanuit adobe te gebruiken. Dat kun je aan en uit zetten. Toch bedankt voor de reactie.
  2. Hallo, Ik maak gebruik van een excelsheet waarmee ik z.g. Meerjaren Onderhouds Begrotingen maak. De intelligentie waarmee de sheet vooral calculeert is geschreven in VBA door een kennis. Nu is mijn (zakelijke) laptop afgelopen week opnieuw geïnstalleerd en werken wij nu 100 % in de cloud op sharepoint. Hierbij is het nu ook verboden om Acrobat reader te gebruiken maar moet nu met MS edge pdf bestanden worden geopend. Alleen het gekke is nu dat ik bij het invullen van de sheet overal de melding krijg 'compileerfout, kan de bibliotheek niet vinden' Iemand een idee waaraan dit ligt? Als ik Adobe toch weer installeer is het probleem weg.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.