Ga naar inhoud

Freakazoid

Lid
  • Items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Freakazoid's prestaties

  1. Wifisignaal valt blijkbaar ook weg als omvormer nog op een ander kanaal (1) staat dan wifi (11)...
  2. Ik geef het mee door. Telenet heeft gereageerd dat mijn modem ook nog uit de oertijd stamt ; kan dat daar mogelijks iets mee te maken hebben? Ik neem aan van niet aangezien het wifisignaal op zich wel goed is?
  3. Thx! Ik geef dit eens door aan de installateur ; die moet nog langskomen om onze omvormer aangemeld te krijgen op de FusionSolar app. Op basis van filmpje zie ik wel niet waar dit kanaal zou moeten "gekozen" worden.
  4. Wifi viel daarnet weer weg maar ik merk dat de omvormer weer op het WIFI kanaal zit (toen die op het andere kanaal zat, hadden we hier op het eerste zicht geen problemen)
  5. Heb ondertussen de speedtest kunnen doen maar deze cijfers stammen precies uit de oertijd 🤨
  6. Ik vraag het eens na bij de installateur want daar ken ik nog minder van. Ik monitor het de volgende dagen en hoop op geen onderbrekingen meer! Thx voor het advies alvast!
  7. Ik zie 4 opties voor kanalen : automatisch - 1 - 6 - 11 Kan het zijn dat ik dat kanaal van de omvormer nergens zie staan? Of waar zou ik dat moeten vinden?
  8. Omvormer staat nu op kanaal 1 precies, geen idee of dat nog gaat wijzigen of niet...
  9. Speedtest werkt niet precies Maar snelheid is OK na heropstart laptop 😉 Dus nu staat WIFI op kanaal 6. Zou het probleem nu opgelost moeten/kunnen zijn? Die kanaalverandering heeft verder geen impact op het een of het ander?
  10. Hoe kan ik dat nagaan? #noob😄 Dit staat bij de verbindingen :
  11. Thx Deel A van de Wifibooster zit (verbonden met de modem) idd in een stopcontact recht onder de omvormer. Zou het dan aan de omvormer kunnen liggen? Of meer de combinatie omvormer/wifibooster? En is het niet raar dat het wifisignaal dan niet op alle toestellen gelijktijdig "weg" is?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.