Ga naar inhoud

HP-Scherm

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

HP-Scherm's prestaties

  1. Wow, aan zo'n antwoord heb ik echt veel hoor. Als je zo'n antwoord geeft, kun je beter gewoon niet antwoorden. Maar misschien is er iemand op dit forum die wel begrijpt wat ik met mijn vraag bedoelde. Dus, als er iemand iets zinnigs kan antwoorden op mijn vraag, op voorhand bedankt.
  2. Beste leden, mijn vraag betreft eigenlijk niet zozeer Windows of andere besturingssystemen, maar gaat meer over algemeen alles wat computers aangaat. Het is eigenlijk het volgende: Weet er iemand de titel van een goed boek of cursus (afstandsonderwijs) waarin ik de werking van computers kan leren. Wat zijn dll’s, BIOS, 64 bits of 32 bits, wat kan ik analyseren met “taakbeheer”, hoe weet ik welke bestanden ik mag verwijderen en welke niet, hoe herken ik in die duizenden bestanden op een computer welke bestanden te vertrouwen zijn, welke bestanden zijn de oorzaak zijn van het trager werken van mijn computer, wat kan ik doen met "msconfig", hoe zie ik aan een bestand of het malware is of niet, enz… Welke tak van de informatica behandelt deze materie? Behoort dit tot de opleiding voor computertechnieker, of voor netwerkspecialisten, of systeem ingenieur, of softwarespecialisten, of ... Alvast bedankt !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.