Ga naar inhoud

JazzyJazz

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

JazzyJazz's prestaties

  1. Ik heb de laptop inmiddels voor een tweede keer ter reparatie bij de verkoper aangeboden en ook weer terug gekregen. Is nu voor de tweede keer een nieuwe scherm ingezet (met plastic wrap etc nog op het scherm). Echter is het probleem nog steeds aanwezig. Wel iets minder, maar zie ik het icoontje van 'Microsoft Edge' op het bureaublad of de letters van Google op hun site dan zie ik hier nog steeds horizontale strepen in. Is het mogelijk dat sommige schermen gewoon niet 100% goed werken op sommige moederborden of zou je in principe alle schermen die qua afmeting passen op een moederbord kunnen aansluiten? Is er iets wat ik extra bij de reparatie moet vermelden zodat de verschillende componenten wel 100% goed werken? Ik blijf het vreemd vinden dat een reparateur dit niet ziet en als ik de laptop aanzet dat ik het meteen zie.
  2. Dan ziet alles er goed uit. Kan het dan liggen aan het nieuwe type scherm, wellicht de aansluiting op het moederbord of misschien een instelling bij 'kleurbeheer', 'ICC'-profielen'?
  3. Heb recent mijn beeldscherm van mijn laptop laten repareren omdat deze t.p.v. de scharnieren zeer moeilijk open ging. Scherm liet zelfs iets los van het frame. Echter zie ik nu dat er horizontale witte strepen bij sommige achtergronden erin zitten. Dit is vooral goed te zien bij de verschillende icoontjes op het bureaublad of als ik met Paint het scherm doe opvullen met bijvoorbeeld oranje, geel, blauw etc. Gekke is dat ik bij bijvoorbeeld zwart of de verschillende grijstinten helemaal niks zie. Bij het het bekijken van foto's zie ik soms bij sommige kleuren wel strepen en bij sommige weer niks. Is dit op te lossen door met een simpele instelling? Typ ik het commando 'dxdiag' in kan ik zien dat er 2 beeldschermen zijn; - Intel(R) UHD Graphics 630 - NVIDIA GeForce RTX 2080 Ik hoor graag van jullie.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.