Ga naar inhoud

properjetje

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door properjetje

  1. Ik heb alles verwijderd, en opnieuw erop gezet. Ik kan Moveonboot nog proberen . Dankjewel voor de reactie,s
  2. Ik heb hem opnieuw erop gezet maar dat helpt niet. Moveonboot heb ik nog niet geprobeerd, mischien dat ik er maar een ander opzet dan ben ik er vanaf. Ik heb altijd limewire erop gehad,maar frostwire was sneller.
  3. ik heb een bijlagen erbij gedaan , dan kan je zien wat ik bedoel. iedere keer als ik frostwire opstart staat hij erbij .
  4. Hoi het is een lege map 0bytes,(video TS) Hij zou eigelijk 3.878 mb moeten zijn . Als ik frostwire opstart staat hij onderin waar de downloads staan, als een download klaar is gaat hij naar de map saved. maar deze blijft in frostwire staan dan verwijder ik hem handmatig , dan komt hij in map incomplete daar kan ik hem wel verwijderen. Ik heb al in veilige modus op gestart.Dankjewel voor het mee denken.
  5. Hij staat er niet bij ,en in veilige modus heb ik al gedaan. Het gaat hier om ,als ik frostwire opstart,staat hij al onderin dat hij download is ,maar dat er een schijfprobleem is, dan annuleer ik hem ,dan komt hij in de map van incomplete, daar kan ik hem gewoon in verwijderen en is hij weg , maar start ik dan (na dat ik frostwire afgesloten heb) frostwire weer op ,dan staat hij weer gedownload onder in, Dankjewel voor je reaktie
  6. Ook dit helpt niet , zou het kunnen dat hij iedere keer als ik opstart met mijn ip adres mee komt, Dankjewel voor het mee denken
  7. Dankjewel voor je reaktie , ik ga dat laaste even doen ,via zoek opdracht .
  8. Wie weet een oplossing, ik werk met frostwire nooit problemen, nu heb ik Stan laurel en Oliver hardy gedownload, maar het is een lege map, iedere keer als ik frostwire opstart staat hij onder in dan annuleer ik hem hij staat dan in de map incomplete daar verwijder ik hem, maar hij komt iedere keer terug als frostwire opstart . Ik heb frostwire ook al opnieuw erop gezet maar dat helpt ook niet, ook al in veilige modus opgestart, naar eigenschappen, mapopties, het is niet weg tekrijgen .
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.