Ga naar inhoud

eeffie

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

eeffie's prestaties

  1. Ik heb geen idee wat ze voor deze systemen gaaat betalen, maar ze heeft haar mind nu geset op deze winkel en systemen, al hoor ik graag wat er dan ontbreekt. Het zijn natuurlijk standaardpakketten, die uitgebreid kunnen worden. Het gaat overigens zeker niet om het geld, das niet de kwestie. En ze wil perse bij die winkel kopen vanwege service in dorp etc, best begrijpelijk voor iemand van 60+. Aaron, waarom zou je voor de 2e gaan en wat zou je eventueel vervangen in het 2e pakket als je dat zou kunnen wijzigen?
  2. Hallo allemaal Mijn moeder is zich aan het orienteren voor een nieuwe pc, die van haar (zeer oude en giagntisch trage) is gecrasht...er is geen beter moment om een nieuwe te kopen! Ze is bij een winkel geweest bij haar in het dorp en heeft 2 aanbiedingen meegekregen. In haar geval lijkt het me een prima idee om de pc bij een winkel te kopen, die ook als helpdesk kan functioneren. Maar wat zijn de verschillen tussen de systemen en de voor- en nadelen als je ze tegen elkaar afzet? Ik hoop dat jullie me wat verder kunnen helpen. Ze gebruikt hem met name voor internet, documenten en fotos (opslag). Eigenlijk vrij simpel en niets bijzonders. De eerste: XXODD XCA 103 complete set met 19inch scherm, toetsenbord en muis Systeemkast ATX XXODD SKII/371 MidiTwr Black 400 watt voeding Processor AMD Athlon 64 LEI 640 processor Moederbord MSI K9N-L VGA kaart nVIDIA shared VGA 512 MB Geheugen 1GB DDR 667MHz geheugen Harddisk 320GB Hitachi 7200rpm S ATA harde schijf DVD-(RE) DVD +/- brander OS microsoft Windows XP SP3 De tweede: Instapsysteem alleen computerkast met inhoud Systeemkast ATX XXODD PC 373 NicroATX Black 400 watt voeding Processor Intel Pentium Dual Core E5200 Processor Moederbord MSI P6NGM-L VGA kaart nVIDIA shared VGA Geheugen 2GB DDR2 667MHz geheugen Harddisk 320GB Hitachi 7200rpm S-ATA harde schijf DVD-(RE) DVD +/- brander OS microsoft Windows XP SP3 Extra in / uit D-sub 6x USB2.0 LAN audio in/uit Hopelijk kunnen jullie bovenstaande een beetje vergelijken met name op hardware-gebied, dat zou super zijn!
  3. Hallo allemaal, ik heb graag wat advies voor een volgend pc probleem. Ik heb een simpele Pentium 4 met windows xp versie 2002. in het verleden had ik hier ook draadloos internet op, mijn ex heeft in het verleden een en ander op mijn pc geinstalleerd, oa een extra harde schijf. Nu heb ik sinds mijn verhuizing een nieuwe provider (tele2) en ik kijg maar geen draadloos internet op mijn pc boven. Op mijn laptop lukt het wel, dus het ligt aan mijn pc (en niet aan de router). Als ik de instructies van tele2 volg, dan kom ik vij netwerkverbindingen uit en hier zou ik een pictogram met draadloze netwerken moeten aantreffen of in elk geval via de menubalk links de draadloze verbindingen moeten kunnen opvragen, maar dat staat er dus niet. Ik heb op internet af wat afgezocht, zo kwam ik bij deze computer/beheren/apparaatbeheer uit, hier staan onder netwerkadapters 2 adapters vermeld: Intel Pro/1000 Atheros AR5001x+wireless network adapter Deze laatste staat bij dat hij niet correct werkt, ik dacht zo dat het probleem hier wel eens aan kon liggen??? In elk geval, als ik hierbij kijk staat er: "De stuurprogramma's voor dit apparaat zijn niet geïnstalleerd. (Code 2" en als je die wilt installeren vraagt hij om een cd-rom, maar die heb ik helemaal niet. Misschien kan een van jullie me helpen met dit probleem, ik zou erg graag weer draadloos willen werken en hopelijk weet iemand hier een oplossing, Toen ik het de helpdesk van tele2 vroeg, kreeg ik nadat ik vertelde dat het pictogram ontbrak de mededeling dat ik de monteur dan maar moest laten langskomen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.