Ga naar inhoud

Benassi

Lid
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Benassi

  1. Hmm... dat heb ik niet geprobeerd en kan ik momenteel niet testen want geen nieuwe email meer 😄 Wat ik wel heb geprobeerd is de email in Outlook terug naar mezelf door te sturen en dan via de smartphone te openen... en dan lukt het ook niet meer via de smartphone. Enkel bij de originele email lukt het dus om de link te openen via smartphone.
  2. Staat niet in de spam en afzender staat als veilig gemarkeerd...
  3. Na plakken in Word helaas identiek hetzelfde als in Outlook. Ook Ctrl / klik doet niets.
  4. Net even geprobeerd... maar alles blijft dan hetzelfde... De tekst en de button worden dan geplakt. Als ik dan in Word over die button hoover komt de link te voorschijn, maar als ik er wil op klikken dan gaat het weer weg (want niet meer over de button). 'k Snap er niets van 😄 Ik heb als een gemaild naar de afzender en dan per email de volledige link ontvangen (geen button) en dan ging het wel. Soit, 'k zal maar proberen om de mail telkens via smartphone te lezen en de link te openen.
  5. Inderdaad Microsoft Outlook en browser is Google Chrome. Link kopiëren lukt niet. Ik kan het kiezen, maar plakt helemaal niets.
  6. Antivirus al eens uitgezet, en er helemaal af gesmeten... geen oplossing 😄
  7. De link verwijst idd naar een ichoosr pagina (link met honderden karakters dus niet te doen om over te typen 😄 Ik heb het nog niet kunnen proberen om de link te openen via webmail (Telenet)... maar vermoedelijk zal het dan ook wel lukken aangezien het ook op m'n smartphone lukt. Er moet dus echt iets zijn in Outlook die het tegenhoudt.... denk ik....
  8. Klopt, op de smartphone werkt het wel, maar het is uiteraard de bedoeling dat het ook in Outlook werkt op de laptop. Ik krijg geen foutmelding. Het doet gewoon niks. Als ik over de button hoover komt er wel een pop-up met de link tevoorschijn... maar ik kan er dan niet naar toe gaan om er op te klikken of te kopiëren want zodra ik niet meer op de button sta gaat die pop-up weg Het lijkt nu inderdaad om mails te gaan van een bepaalde afzender (ichoosr.com)... voor de zekerheid nu deze nog eens specifiek ingesteld als veilige afzender... maar probleem niet opgelost. Na een rechtse klik op de button krijg ik een keuzemenu om de link te selecteren, te openen of te kopiëren... maar doet niets na een keuze.
  9. Beste, Dit heeft helaas niet geholpen. Wat me nu wel is opgevallen is dat het blijkbaar niet met elke link voorkomt. Door uw bericht hier op het platform kreeg ik een email van het forum met een link / button naar deze topic. Dit werkte wel gewoon... maar in bepaalde andere e-mails lukt het niet. In die andere e-mails lukt het me wel via de email app op m'n smartphone (dus er zit zeker ook een correcte link achter de button), maar dus niet via de laptop / Outlook. Wat kan de oorzaak nu zijn? De soort van 'computertaal'?? Zou het aan Java liggen of zo (sorry, ben echt een leek in deze dingen :-D)?
  10. Hallo, Sinds enige tijd kan ik geen links meer openen in een email in Outlook (laptop). Op m'n smartphone lukt het wel, maar éénmaal een email is binnengetrokken op m'n laptop via Outlook lukt het niet meer. Zowel volledige links als buttons met een achterliggende link zijn 'dood'. Het gelijktijdig indrukken van de Ctrl -knop werkt ook niet. De link kopiëren en plakken in de webbrowser ook niet. Het lijkt een soort beveiligingsinstelling... maar na uitzetten van de firewall e.d. is er ook geen oplossing uit de bus gekomen. Wie kan mij helpen aub?
  11. Beste, M'n docking station heeft een USB-C aansluiting, maar m'n laptop helaas niet. Hoe kan ik deze toch aansluiten? Een simpele adapter zal niet volstaan denk ik. Docking station dient om twee schermen, muis en toetsenbord aan te sluiten op laptop (meedere laptops, verwisselbaar).
  12. Yes yes yes, met de uitleg via deze link is m'n probleem opgelost. Super bedankt voor jullie hulp!!!
  13. Hopelijk, want is echt een lastig probleem. Ligt zeker aan de betreffende desktop PC want het printen in kleur werkt wel via Smartphone en laptops kinderen. Het kleurprinten werkte eerder ook op de PC, laar plots niet meer. Door update Windows?
  14. Beste, Sinds kort kan ik niet meer in kleur printen. Printer: HP Envy 4520, draadloos aangesloten. Zelfs het vakje "Zwart /Grijstinten" dat je kan aan- of uitvinken is verdwenen in de printerinstellingen. Printer Drivers en alles van HP reeds verwijderd, PC opnieuw opgestart en HP drivers opnieuw geïnstalleerd... maar niet opgelost. Wie kan mij verder helpen aub?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.