Ga naar inhoud

MarliesD

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

MarliesD's prestaties

  1. Het probleem is dat de meeste dozen al begonnen zijn dus dat dit nu zal verschillen met hoeveel er normaal in een doos zitten. En dat ik niet meer weet wanneer ik met welke medicatie gestart ben.
  2. dat voldoet al beter aan mijn verwachtingen maar ik mis nog een kolom waar er instaat hoeveel pillen er nog in de doos zitten. Howja meer bepaald een extra blad waar ik mijn andere algemene medicatie kan op invullen wat in de grote doos zit. En daar heb ik geen start en einddatum bij. Maar wel zou ik dan regelmatig invullen op dat bestand als ik een uithaal op welke datum, waarom en hoeveel. Dan heb ik ergens wel een idee. Hoeveel ik er van in huis moet hebben. En dan nog een apart blad waar ik mijn geneesmiddelen kan bijhouden die ik gaan moeten bestellen of gaan halen in apotheek.
  3. Nu gebruik ik dit maar zou er graag wat formules inhebben die bijhouden wanneer mijn doos uit is en als ik iets maar 2x/per week neem dat er dan rekening meegehouden word. Medicatie Marlies.xlsx
  4. Hallo, Ik ben op zoek naar een bestand waar je de medicatie voorraad kan bijhouden voor thuismedicatie. Met de vervaldatum en het aantal medicatie nog in doos. + bij minder dan 5 pillen nog in doos herinnering voor medicatie bij te halen of te laten voorschrijven. Dus ook graag een kolom of het op voorschrift is of vrij te verkrijgen is. En daarbij nog een apart tabblad met mijn medicatie die ik alle dagen neem. En daar graag ook verschillende kolommen, naam medicatie, hoeveel comprimés in doos, berekend wanneer doos uit is, opmerkingen, .... Kan er mij iemand aan zo'n bestand helpen? Alvast bedankt op voorhand. Groetjes, MarliesD
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.