Ga naar inhoud

rob312

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

rob312's prestaties

  1. Het probleem is opgelost, het verwijderen van Nvidia en opnieuw installeren werkte niet ook niet. Uiteindelijk gekozen voor een schone installatie in plaats van de standaard express installatie en nu werkt het gelukkig wel weer.
  2. Goedemiddag, Ik wil vandaag mijn Nvidia geforce experience openen om te gamen, maar nu opent deze wel en staat deze gewoon beneden in mijn taakbalk open, en wanneer ik mijn muis erop houd zie je ook gewoon dat deze open staat op het inlogscherm. Maar er gebeurd niks wanneer ik op dit pictogram klik. Alle andere apps etc werken overigens wel gewoon naar behoren wanneer ik het open of iets dergelijks. Iemand een idee wat dit kan zijn ? Via Alt+tab etc. werkt het ook niet, het programma afsluiten op alle mogelijke manieren en weer starten werkt ook niet (sluit wel af en opent weer maar met blijft het hetzelfde probleem), pc opnieuw starten werkt ook niet. Alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.