Ga naar inhoud

Michel Steels

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Michel Steels's prestaties

  1. Je mag me van dit forum schrappen als je wil. Niets met lui zijn te maken, enkel onbegrip. Case closed!
  2. De afbeeldingen spreken toch voor zich? Simpele vraag dacht ik: enkel waarde cel verplaatsen zonder de opmaak. Niets meer of minder. met speciaal plakken gaat dit, maar zijn meer stappen.
  3. Misschien verkeerd uitgedrukt ivm beveiligen, was niet de bedoeling om echt te beveiligen, enkel de waarde te verplaatsen. Zoals popipipo voorstelde lukt wel, enkel wat meer werk (stappen).
  4. Denk wel dat de vraag zo duidelijk is aan de hand van de afbeelding, niet? Cellen heb ik niet beveiligd, want dan kan ik inderdaad de inhoud ervan ook niet wijzigen. Is het niet mogelijk om het knippen/plakken standaard in te stellen dat enkel de waarde verplaatst wordt?
  5. Eigenlijk komt het er op neer dat ik de opmaak van de cellen wil beveiligen, maar de inhoud van de cel wel kan aanpassen. Als ik cellen beveilig dan kan ik ook de inhoud ervan niet meer aanpassen.
  6. De cel met "Van Royen Erik" is verplaatst, maar de opmaak (lijn rechts) is ook mee verplaatst. Ik zou willen dat de lijnen blijven staan en enkel de waarde verplaatst wordt.
  7. Is er een mogelijkheid om enkel de waarde van een cel te verplaatsen zonder dat de opmaak (randen) mee verplaatst worden? Ik gebruik een rooster waarop ik dagelijks velden moet verschuiven maar de lijnen in het raster moeten blijven staan.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.