Ga naar inhoud

Ketel

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Ketel's prestaties

  1. Hallo, Nee de schijf heeft niet onder Windows gewerkt. Ik heb al jaren Linux en bij de oude behuizing nooit problemen gehad. Zou het kunnen zijn dat met een ander merk behuizing het wel goed werkt? De nieuwe behuizing wat niet werkt is van ewent. Deze moet compitabel zijn met Linux. Echter de firmware update kon ik ook niet installeren. Deze nieuwe behuizing gaat dus retour.
  2. Hallo, Heeft iemand een oplossing voor dit probleem, het is al eerder beschreven maar zonder een oplossing voor mijzelf. https://www.pc-helpforum.be/topic/75009-externe-schijf-koppelt-niet-aan/ Deze persoon heeft het opgelost met de firewall uitschakelen. Dit werkt bij mij niet. IK zal het probleem uitleggen: Mijn voeding van de externe harde schijf was kapot. Na het plaatsen van de 3,5 inch in een nieuwe behuizing kreeg ik na het aansluiten de tekst: kon de locatie niet koppelen. Ik zie als ik klik op deze computer wel de schijf maar aan de linkerkant bij bestanden is de schijf niet te zien. Is hier een oplossing voor? Zodat ik weer bij mijn bestanden kan op de externe harde schijf. Alvast dank. Gr Ronald
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.