Ga naar inhoud

Robbie1

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Robbie1

  1. Bedankt voor al de reacties en voor de links Calvus! Ik ga ermee aan de slag. Fijn Pasen gewenst!
  2. Ik heb gelezen dat het mixen van ram nogal precies komt daarom wou ik dit graag nog verifiëren. Ik heb ook deze gevonden zou dit dan werken? https://www.amazon.de/-/en/Memory-upgrades-Medion-Akoya-P5372/dp/B06XKXTMG5?th=1
  3. Het stond niet op de case,. Ik heb de factuur gevonden en het is inderdaad de P5372H. Maar via deze site kan ik hem dus niet bestellen?
  4. Ik heb in opdrachtprompt gekeken naar mijn model en dit was het volgende: C:\WINDOWS\system32>wmic csproduct get name. Name Akoya P5372 H/B728 Dit model staat niet in de lijst op de site.
  5. Beste behulpzame computer kenner, Ik wil graag mijn ram uitbreiden van 8 naar 16 ram door middel van een extra ddr3 ram kaart. Ik ben op zoek naar een tweede ram kaart die compatible of hetzelfde is dan degene die ik momenteel heb. Momenteel heb ik de volgende kaart maar helaas is deze uitverkocht: https://www.ram-tec.nl/product/elixir-8gb-pc3-12800u-el21/ Mijn vraag is zou ik een kaart van een ander merk kunnen gebruiken? Ik heb de volgende gevonden maar ben niet zeker dat deze twee samen werken: https://gebruiktgeheugen.nl/shop/desktop/crucial-8gb-pc3-12800u-1600mhz-cr30/ Is deze compatible of hebben jullie een andere suggestie die eventueel wel compatible is? Met vriendelijke groet, Rob
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.