Ga naar inhoud

WIMTHYBAERT

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

WIMTHYBAERT's prestaties

  1. Dank u voor het snelle antwoord. Ik was misschien niet erg duidelijk, maar het is de bedoeling de antennekabels alleen op de PC aan te sluiten, en vanuit de PC naar de TV te gaan. De antenne moet dus niet op de TV aangesloten worden
  2. Zoek raad/oplossing voor het volgende : ik heb een satelietverbinding met dubbele LNB (dus 2 kabels) en een kaart voor TV Vlaanderen, en wil via mijn PC naar TV kijken in HD. Graag had ik vernomen hoe dit opgelost kan worden. Het is de bedoeling de beide signalen van de sateliet samen te kunnen gebruiken : dus gelijktijdig kijken, en opnemen via andere verbinding, (of 2 programma's gelijktijdig opnemen.) Bestaat er zoiets als een HD TV ontvanger met 2 aansluitingen, waar de TV Vlaanderen-kaart in kan, en kan deze kaart dan voor beide signalen gelijktijdig gebruikt worden? Of moeten 2 aparte ontvangers geinstalleerd worden? En werkt de kaart dan voor beide ontvangers? Ik heb Terra Tec Cinergy S2 PCI HD + CI in gedachte, maar misschien zijn er nog andere fabrikanten. Iemand enig idee ??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.