Ga naar inhoud

SM-speeltjes

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

SM-speeltjes's prestaties

  1. OK, we weten dus waar het geld eerst naartoe zal gaan, allee begrijp ik niet goed wat je bedoelt met : " ik zou voor een code kiezen waar het artikel ook op staat " ? Daarnaast, enige aanbeveling voor een bepaalde scanner ? Mvg Ronny
  2. OK, even verduidelijken : de fabrikant heeft geen barcode, ik wil me eigen barcode maken, door een bestaande code vb AB-001 die in xls staat om te vormen naar een barcode. ik moet idd een scanner hebben die iets scant op een artikel, en die code herkent in een xls bestand en dan invoert. Als ik je dus goed begrijp, moet ik EERST een scanner aankopen, dan kijken welke code hij gebruikt( gebruiksaanwijzing ), en daarmee testen of hij de code ook inbrengt in een xls bestand. MAAR, dan blijf ik nog steeds bij het punt dat ik een programma zal moeten hebben dat MIJN xls codes kan omvormen tot de barcodes die bij de scanner horen.
  3. Hartelijk dank voor je reactie, bijgevoegd een voorbeeld bestand de eerste kolom zou dus moeten omgevormd worden naar een barcode ( liefst in een extra kolom ernaast) en dan zou het de bedoeling zijn om met een aangekochte scanner de code op een artikel te scannen, en als je open staat in dit programma op een bepaalde plek ( zeg vb in mei artikel nr ) dat hij daar het juiste gescande nr invoert ) Kink X pressions stock.xlsx
  4. Beste leden, Ik zit reeds een tijdje met een heel erg goed excel programma voor mijn stockbeheer. Dit is op maat aangemaakt voor me door een vriend van me. Enige nadeel, ik moet elke code manueel in gaan voeren indien iets verkocht is, en nu we af en toe op de beurs hebben gestaan de voorbije jaren, zijn er toch achter gekomen dat dit toch een beetje een struikelpunt is als je verschillende klanten hebt op de beurs. Een ander programma beginnen gebruiken zie ik niet zo zitten, we hebben ondertussen zo een kleine 2000 artikelen, en die allemaal over zetten van het ene programma naar het andere is te tijdrovend. Nu zou ik dus al mijn huidige codes willen kunnen opzetten naar een barcode ( in een aparte kolom zeg maar) Mijn codes zijn allemaal vrij simpel en bestaan uit één, 2 of 3 letters, een koppelteken en 3 cijfers ( dus vb AB-103, BMR-003 A-023 ) dit lijkt me nog niet zo een probleem, maar uiteraard zou het dan ook handig zijn als ik op mijn pc een scanner kan installeren, de code kan op mijn artikel kleven, en de code kan inscannen. kortom, het wordt dus een leuk iets uitzoeken. Om het kort te formuleren zoek ik dus : - programma om mijn huidige codes om te vormen naar barcodes - barcode printer - barcode lezer die de gelezen code automatisch kan invoeren in mijn excel programma wie o wie kan me op weg helpen ? Alvast bedankt voor het meedenken Mvg Ron.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.