Ga naar inhoud

Marcel Moo

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Marcel Moo's prestaties

  1. Dat begrijp ik, maar ik wil graag controle over de laptop die straks in Thailand staat, terwijl ik Nederland ben. Dan kan ik wellicht nog ingrijpen vanuit Nederland met mijn desktop, terwijl mijn dochtertje aan de andere kant van de wereld achter de laptop zit. Bijvoorbeeld als er een update moet worden uitgevoerd. Of andere pc-zaken, waarvan een kind van bijna zes nog geen zicht op heeft.
  2. Ha Droske, Ik ga snel kijken. Bedankt voor de tip! Update: niet meer gratis 🙂 https://anydesk.com/nl
  3. Beste leden, Op dit moment beschik over een desktop en een laptop: beiden met Windows 10 pro erop. De laptop gaat binnenkort naar Thailand; daar verblijft mijn dochter momenteel. Samen met haar moeder. Ik wil haar de laptop laten gebruiken. Om te skypen et cetera. Alleen, het kind is pas zes. Daarom lijkt me het handig om vanuit Nederland haar laptop te kunnen 'besturen'. Zeg maar zo, dat ik haar bureaublad en de rest kan overnemen. Onder meer om haar laptop up to date te houden. Ik wil dus vanaf afstand in haar laptop kunnen. Nu heb ik Windows Remote Desktop geïnstalleerd, maar dat is volgens mij toch iets anders. Of vergis ik me? Hartelijke groet, Marcel de Korte
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.