Ga naar inhoud

Bianca Geeraerts

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Bianca Geeraerts

  1. oh wow, de code die ik had gevonden leek me nog redelijk makkelijk en kon ik uit elkaar halen om te begrijpen wat ik waar moest invullen... maar deze is voor mij net iets te ingewikkeld maar ik heb deze sowieso geprobeerd op mijn gewone desktop en dat lukte, en dan opgeslagen op Onedrive en dan ging het weer niet meer. dus ik denk dat ik een andere oplossing zal moeten zoeken toch bedankt voor de hulp
  2. goedemiddag, ik heb een sheet waar ik graag afhankelijk van de waarde die in een cel wordt ingevuld een pop up zou krijgen, dus telkens in kolom c, bijvoorbeeld in c5 komt brussel te staan dat er dan een pop up komt met info daarover, in c10 komt een andere stad en dus ook een ander pop up bericht, na wat (veel) googelen ben ik VBA terecht gekomen, ik dacht nu dat ik alles juist had maar toch lukt het niet, iemand een idee waar ik fout zit? ik heb de sheet opgeslagen als macro enabled op Onedrive aangezien we er met verschillende gelijk moeten kunnen in werken en wijzigingen maken ik ben hier trouwens absoluut niet in thuis :-)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.