Ga naar inhoud

Lenovo z70

Lid
  • Items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Lenovo z70's prestaties

  1. Nee helaas, ik heb geen andere Win 10 pc. en op usb reageert mijn laptop ws. ook niet zoals ik geprobeerd heb met de extern schijf! Ik ga een paar dagen weg waar ik mijn laptop niet bij de hand heb. Volgende week kan ik hier mee verder gaan als je daar nog zin in hebt! In ieder geval alvast bedankt voor de moeite.
  2. De cd is een herstelschijf van Win-10 Maar ik kom niet verder, niet met f12 en ook niet met cd. Laptop reageert hier niet op. Ik heb een externe schijf met back-up maar deze reageert ook niet. Groot probleem vrees ik!
  3. Lenovo Z70-80 http://support.lenovo.com/qrcode S/N:PF04UR5R MO:PF9XB4C15064 MTM:80FG003ENX Kun je hier iets mee?
  4. Opstart cd reageert niet, doet niets als ik pc aanzet.
  5. Als ik mijn laptop aanzet verschijnt het Lenovo-logo en kort daarna iets van updaten die op 0% blijft, in een flits dys amper te lezen. Bovenstaande herhaalt zich constant en laptop reageert niet op toetsenbord-acties!
  6. Nee, helaas. Nog steeds hetzelfde scherm wat zich constant herhaalt. Ook een opstart-cd werkt niet!
  7. Dank je wel voor je snelle reactie. Jammer genoeg is het probleem nog niet opgelost! Batterij heb ik er ook uit gehad.
  8. Laptop start niet meer op. Ik krijg alleen het logo scherm, Lenovo, te zien en in een flits iets van 'update!? Dit herhaalt zich steeds! Al van allerlei toets-combinaties geprobeerd zonder resultaat!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.