Ga naar inhoud

superkenny

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

superkenny's prestaties

  1. Neen heb nu de RTM versie van windows 7 (werkt goed trouwens ). Op de site van msi staat er dit: MSI Europe ? Computer, Laptop, Notebook, Desktop, Mainboard, Graphics and more Heb toen versie 3.2 geïnstalleerd, weet niet juist meer hoe ik dit geflikt heb, maar allé. Is het dan niet gewoon simpel om versie 3.1 te downloaden en dan die instructies te volgen? En ik geraak trouwens niet echt uit de site die je me gegeven hebt..
  2. Achja moest er geen oplossing gevonden worden, is niet erg hoor. Het moederbord is toch niks waard. Ik zelf ben ook nog maar 16, ik leer wel uit men fouten.
  3. Dan kon ik een andere resolutie gebruiken, widescreen(1440*900), maar heb nu een ander scherm, geen widescreen, en heb die resolutie niet meer nodig..
  4. Nja ik weet het niet echt eigenlijk, op de site van msi staat er versie 3.1 (originele versie). De versie die er nu op staat is 3.2. Dat is toch downgraden, heb er al wat dingen over gelezen, maar zo simpel is dat toch niet?
  5. Er is geen beter of nieuwer stuurprogramma gevonden zegt hij bij alles..
  6. Maar hoe moet je ze herinstalleren?
  7. Dus als ik die drivers van mijn besturingssysteem installeer zou het moeten opgelost zijn? ---------- Post toegevoegd om 15:04 ---------- Vorige post was om 14:54 ---------- Moet ik usbport.sys kopiëren naar system32? ---------- Post toegevoegd om 15:16 ---------- Vorige post was om 15:04 ---------- Heb hiervoor ook nog een andere BSOD gehad: On Sun 9/08/2009 12:52:47 your computer crashed This was likely caused by the following module: ntoskrnl.exe Bugcheck code: 0x4E (0x9A, 0x3662A, 0x6, 0xB) Error: PFN_LIST_CORRUPT file path: C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe product: Microsoft® Windows® Operating System company: Microsoft Corporation description: NT Kernel & System The crash took place in a standard Microsoft module. Likely the culprit is another driver on your system which cannot be identified.
  8. maar ik weet welk moederbord enzo, ik heb de drivers op de site van msi gedownload dus ik weet niet goed hoe dit zou kunnen komen(het blauwe scherm)
  9. Ik denk wel dat het de drivers zouden kunnen zijn..
  10. Heb toen denk ik eens bios update gedaan van msi, volledig automatisch dus er kon niks verkeerd gaan, denk ik dan...
  11. Hallo, Ik heb al een tijdje een probleem met BSOD's, ik heb whocrashed geïnstalleerd en die zegt: On Wed 19/08/2009 21:50:01 your computer crashed This was likely caused by the following module: usbport.sys Bugcheck code: 0xD1 (0x28, 0x2, 0x0, 0x90F7A303) Error: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL file path: C:\Windows\system32\drivers\usbport.sys product: Besturingssysteem Microsoft® Windows® company: Microsoft Corporation description: Poortstuurprogramma voor USB 1.1 en 2.0 The crash took place in a standard Microsoft module. Likely the culprit is another driver on your system which cannot be identified. Nu had ik dit probleem zowel bij xp, vista als windows 7. Op veel andere forums stond er dat het men RAM geheugen was. Dus ben dan ook een nieuw gaan kopen, maar nu heb ik nog steeds hetzelfde probleem. Wie kan me helpen? Alvast bedankt. Grtz Kenny
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.