Ga naar inhoud

AmdFreak50

Lid
 • Aantal items

  17
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

AmdFreak50's prestaties

 1. En als voor andere dingen zoals een toetsenbord en muis heb ik een beetje opgezocht en als muis heb ik de logitech g203 gevonden en als toetsenbord heb ik de corsair k60 rgb low profile gevonden kun je me vertellen ofdat deze goed zijn?
 2. Maar daarna staat dan toch geen totaal meer dus is dat er zowiezo al bijgerekend?
 3. Oké bedankt 🙏 Maar bij Alternate ben ik niet zeker hoeveel ik nu zou moeten betalen plus verzendkosten. Zie hieronder. Bij azerty heb ik geen vragen hier staat dat ik €10 verzendkosten zou moeten betalen en hieronder staat het totaal plus verzendkosten.
 4. Ik heb een paar dingetjes aangepast van jouw samenstelling. Zoals het ram geheugen heb ik trident z ram geheugen gekozen. Als voeding heb ik de deepcool dq650-m-v2l gekozen deze is veel goedkoper en ik heb de standaard koeler van amd cpu’s gekozen. Dan kom ik juist iets boven de prijs van jouw samenstelling maar dat is plus windows dus eigenlijk is die van mij goedkoper:) En zijn de volgende websites te vertrouwen om pc onderdelen te kopen: azerty en alternate en moet ik voor deze verzendkosten betalen als ik in België woon?
 5. Bedankt maar ik heb een goedkoper moederbord gevonden kun je eens kijken ofdat hij de processor ondersteunt? Het is de b550 aorus pro ac.
 6. Voor fortnite zou ik het graag willen weten voor 1080p high settings , competitieve settings en performance mode (als u weet wat ik hiermee bedoel) Voor ze allemaal buiten de performance mode ga ik dlss op performance zetten. En is de standaard koeler van amd cpu’s niet goed genoeg dan kan ik daar wat geld van sparen en in andere dingen steken?
 7. En de 4000d heeft geen rgb fans ingebouwd. Terwijl de 4000x dat wel heeft dus denk ik dat ik toch voor de 4000x ga. Want het stoorde me niet dat eventueel het glazen paneel eraf moest. Voor de 4000x heb ik 1 extra fan nodig voor deze meer. Maar toch bedankt voor de samenstelling! Dit is zeer handig! Bent u zeker dat 600w genoeg is? Of is dat goed genoeg voor deze hardware? Dan zal ik wel als iets upgrade in het systeem een andere voeding nodig hebben denk ik.
 8. Kun je me een moederbord aanbevelen dat wel wifi heeft? Sorry dit was ik vergeten te zeggen. Is de standaard koeler goed genoeg? Dan kan ik wat geld steken in bijvoorbeeld rgb ram geheugen. En de 4000d is ook goed ziet er ook goed uit! Is 1 tb genoeg voor video editen? En hoeveel fps zou ik kunnen krijgen met deze hardware?
 9. En het is niet dringend dus mijn budget is voor als de prijzen terug normaal zijn
 10. Nu speel ik op console dus geen
 11. Ow oke maak dan maar gewoon een zo goed mogelijke pc voor de games en video editing met mijn budget.
 12. Voor de grafische kaart heb ik toch liever NVIDIA😋 En voor de kast liefst een mid-tower ATX met een venster. Ik heb al een leuke gevonden: Corsair 4000x behuizing. Het enige probleem hiermee is dat de lucht een beetje word geblokkeerd door het glazen paneel maar dat kan eraf en ik moet een xtra ventilator kopen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...