Ga naar inhoud

lauke82

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door lauke82

  1. Ja ik ken het. Ik zal het ook nog eens proberen als het zich voordoet, ik heb het nu weer in orde gekregen. Maar ik heb t idee dat als ik een dvd ( gewoon orgineel ) kijk op mn laptop het probleem zich voordoet. Daarna gaat hij vreemd doen met die klassieke weergave. Als ik de dvd eruit haal en hem daarna opnieuw opstart staat windows vista weer wel bij de keuzes die je kan maken bij het thema veranderen.......... :S
  2. Ik heb sinds gisteren last van het feit dat mijn computer steeds terug gaat naar de instellingen van de klassieke windows weergave, nu is het me gister gelukt om het weer terug naar de vista weergave te krijgen maar nu lukt het me niet. Wat kan ik doen??? Zwaar irritant die grijze schermpjes, ik kan het in windows thema niet veranderen en ook niet in het eigenschappen van taakbalk en menu start.
  3. Ik heb een beetje een raar probleem sinds vandaag met WMP Ik wilde een cd branden in WMP, dus ik doe er een lege cd in net als altijd en hij heeft ineens niet meer aan hoeveel nummer erop kunnen en welke op de evt volgende cd moet komen te staan. Had ik toch zo'n 25 nummer waarvan ik wist dat het er teveel waren maar hij heeft aan dat het nog zo'n 500 MB beschikbaar was. Dus ik gewoon mijn cd gebrand ( toch nog 20 nummers erop ) maar ook weer in een totaal verkeerde volgorde waarin ik ze iig niet had gezet........ Waaaaar ligt dit aan????
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.