Ga naar inhoud

Xavier1974

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Xavier1974

  1. We komen in de buurt de vraag blijft natuurlijk , hoe plaatst je de letters zo ? Eventueel ook een idee hoe de letters kunnen gecentreerd worden ?
  2. In uw voorbeeld staan er 2 tabellen in elkaar ? Ik zou graag het woord onder elkaar hebben in 1 tabel van 4 cm breed met de letters groot . Wanneer ik in uw voorbeeld de letters groter maak vergroot ook de breedte en staan de letters niet onder elkaar maar naast elkaar .
  3. Nog niet helemaal de oplossig want ik was het vergeten te vermelden de tabel heeft een breedte van 4 cm , wanneer je de letters onder elkaar plaatst versmalt de tabel en is ze geen 4cm meer breed .
  4. Is niet de oplossing dan worden de letters verticaal geplaatst en niet onder elkaar .
  5. Graag zou ik de letters van een woord onder elkaar plaatsen in Word . Dus niet gewoon het woord 90° of 270° draaien maar gewoon de letters onder elkaar . Eventueel met het gebruik van een tabel . Misschien handig om mede te delen, ik werk nog in Word 2013
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.