Ga naar inhoud

sterremadam

Lid
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

sterremadam's prestaties

  1. Hallo, Ik heb mijn hotmail geinstalleerd op mijn mac mail. Dit is makkelijk want nu kan ik ook als ik off line ben mijn mails nakijken. Nu ging ik terug naar mijn hotmail account en zag dat al mijn inbox mails verdwenen waren. Ik heb intussen de instellingen veranderd zodat hij de mails bewaart op hotmail account. Ik heb ze nu wel allemaal op mijn mac mail staan. Is er een manier dat ik deze kan terugzetten naar mijn hotmail account?
  2. Hallo, Graag zou ik mijn MacBook Pro willen aansluiten op mijn Tv zodat ik films kan bekijken vanaf mijn Tv. Ik heb een Sansung LCD flatscreen. Welke kabels heb ik hiervoor nodig?
  3. Dank je wel voor je hulp. Het is gelukt met het schijf hulp programma op de mac.
  4. Het is inderdaad geformatteerd in NTFS. Er staan geen gegevens op de schijf en het is een schijf van 500Gb. Ku je dit veranderen zodat het werkt op mac?
  5. Hallo, Ik heb net een nieuwe macbook gekocht en kan op deze mijn lacie harde schijf niet openen. Waarschijnlijk moet ik deze formatteren maar heb geen idee hoe, kunnen jullie mij helpen? Alvast bedankt.
  6. Ik heb een mailtje gestuurd naar hun online support. Ook heb ik geprobeerd de schijf te intalleren op een andere computer. Helaas ook daar gebeurt er helemaal niks!!!! Er gebeurt werkelijk helemaal niets, alleen het lampje van de externe schijf gaat aan en je hoort ze inderdaad draaien. Er is zelf geen herkenningsgeluidje of niets op de computer.
  7. hallo, Misschien weet ik waarom mijn computer de schijf niet herkent. Ik heb de eerste keer alles wat erop stond gewist, dus blijkbaar ook het installatie programma. Kan ik dit nog oplossen?
  8. Er zijn geen andere usb apparaten aangesloten op de laptop. Misschien is de harde schijf gewoon stuk?
  9. Ik heb net alle 6 usb ingangen geprobeerd en de stroomkabel op een andere usb-hub aangesloten en niets werkt. Heb ik misschien de schijf stukgemaakt door deze op dezelfde usb-hub aan te sluiten?
  10. Nee, ook daar kan ik niets terug vinden, ook geen uitroeptekentje.
  11. Het is een Formac disc mini 2.5 inch 400Gb. Er is ook een usb stroomkabel bij, en ik hoor ze inderdaad draaien. Voor de rest gebeurt er helemaal niks.
  12. Hallo, ik heb problemen met het installeren van mijn nieuwe externe harde schijf. Ik heb deze voor de eerste keer aangesloten en wist niet dat ik ze moest installeren, ik had dit nog nooit moeten doen met mijn andere externe harde schijven. De computer herkende deze meteen en ik heb er dan ook meteen foto's opgezet, of dat dacht ik toch. De tweede keer dat ik ze aangesloten had gebeurde er helemaal niets. Dan heb ik toch maar es de handleiding erbij genomen en hier stond te lezen dat ik ze eerst moest installeren voor gebruik. Ik probeerde dit dan alsnog maar de computer herkent ze helemaal niet meer. Dus in schijfbeheer staat er alleen maar Schijf 0, wat de harde schijf van de computer is en Cd rom station 0. Telkens als ik de schijf aansluit gebeurt er niets. Kan iemand me hier mee helpen? Alvast bedankt, groeten Sterremadam.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.