Ga naar inhoud

wendyvl

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

wendyvl's prestaties

  1. Wat een goed forum is dit zeg Tijdens het uitvoeren van het stappenplan om de touchscreen uit te schakelen, verdween de dubbele muis. Bespaart me toch minstens 500 euro om een nieuwe laptop voor studerende zoon te kopen. Nu duimen dat het probleem wegblijft en oh ja, bedankt!!!
  2. Dag Droske, Het is een laptop. Het probleem is er ongeacht of ik de draadloze muis verwijder of niet. Bij opstarten staat de dubbele muisaanwijzer er reeds ook al gebruik ik enkel de touchpad. De laptop heeft wel ook een touchscreen
  3. Ik heb een Hp probook 430 g3 met een vervelend muisprobleem: ik zie mijn muis twee maal waarbij één van de aanwijzers bevroren staat op het scherm met een cirkel rond. De andere muisaanwijzer beweegt haperend. Hierdoor is het quasi onmogelijk om met deze laptop te werken. Ik heb al het volgende geprobeerd: volledig windows opnieuw geïnstalleerd, alle updates van windows en HP zelf geïnstalleerd. Ook de bios update is uitgevoerd. Helaas blijft het probleem aanwezig. Heeft iemand een idee hoe ik dit probleem kan verhelpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.