Ga naar inhoud

Jorrit

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Jorrit

  1. Ik heb via dat AMD Radeon programma mijn Drivers steeds geüpdatet naar de nieuwste versie. Ik voeg een afbeelding toe van de versie. Ik had al eerder problemen, dus ook bij andere versies van de driver software.
  2. Ik heb de drivers gedownload via de AMD site. Om deze te downloaden moet je eerst de Radeon software installeren volgens mij. Dus dit heb ik gedaan.Ik heb de drivers gedownload via de AMD site. Om deze te downloaden moet je eerst de Radeon software installeren volgens mij. Dus dit heb ik gedaan.
  3. Excuses voor de onduidelijke afbeeldingen, bij het uploaden zagen ze er wel goed uit. Hierbij nieuwe duidelijke afbeeldingen
  4. Ik keek vanmiddag op internet of ik misschien drivers of andere software/updates moest downloaden. Ik downloadde op de site van AMD een stuurprogramma (wat ik al dacht te hebben) en nadat ik deze gedownload had en mijn PC opnieuw opgestart had, deed hij het weer. Dus dat probleem is een soort van opgelost. Nu heb ik wel een aantal andere problemen. Ik voeg als bijlage 2 foto's toe. Een foto is een foutmelding die ik al een tijdje krijg na het opstarten van mijn PC. De ander is een foutmelding die in zojuist kreeg tijdens het opstarten van een game (Fifa 21). Ik weet niet wat ik hieraan kan doen, Ik hoop dat iemand mij hierover iets kan vertellen!
  5. Hoi, Als ik mijn PC opstart, start deze op zonder mijn videokaart. Ik zie dit aan de kleuren van mijn scherm en merk het ook aan het feit dat ik geen games of andere zware apps kan openen zonder lag. Ik vraag mij nu af of dit ligt aan mijn videokaart of aan een ander onderdeel. Videokaart: ATI AMD Radeon R9 380 Series (MSI) Moederbord: ASRock B85M Pro3 (CPU Socket) Hopelijk kan iemand mij hier meer over vertellen!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.