Ga naar inhoud

Rene Outlook 2019

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Rene Outlook 2019

  1. Beste Allen, Na laatste stappen lijkt Outlook weer de afbeeldingen te accepteren. Ik wil iedereen bedanken voor de tips, het meedenken en de adviezen. Groet René
  2. Beste Nokiaprox, Dank voor de aanvulling. Inderdaad kom ik zo bij Eigenschappen Internet, zie bijlage. Ik zie alleen de "versleutelde pagina ......" functie niet direct staan. Het zal wel heel simpel zijn maar helaas zie ik het niet. Ik heb vandaag ook opnieuw Office geïnstalleerd maar helaas maakt dit geen verschil. Wat ik wel al eerder zei is dat bij de app mail en agenda de afbeeldingen wel gewoon zichtbaar zijn. Wat ik dan niet snap is waarom niet bij Outlook 2019.
  3. Ok dan gaat dat dus op zich goed. Misschien mis ik een stap in het verhaal Droske. Als ik dan eigenschappen internet o.i.d. intype dan kom ik nergens. Krijg ik soort van foutmelding. Misschien doe ik hier iets fout. Ik ben wat dat betreft een leek
  4. Beste Droske, Windowstoets + r geeft bij mij uitvoer scherm. Zie bijlage. Ik weet ook niet of het uitmaakt welke internet provider je gebruikt. Ik nl. Firefox.
  5. Beste Droske, Ook deze heb ik al eerder geprobeerd zonder resultaat. Nogmaals gedaan maar wederom geen resultaat. Onderstaand vb is zoals de mail verschijnt. Ik hoop dat dit wat toevoegt. Met rechts klikken e.d. heb ik ook al geprobeerd op allerlei manieren maar net als bovenstaande zonder resultaat. Kan het probleem liggen tussen Microsoft en Gmail (Google)?
  6. De stappen doorlopen. Dank voor de goede uitleg. Helaas het vinkje staat al uit als ik in betreffend scherm kom.
  7. Droske het gaat om aangekochte (officiële versie met code). Samen met de verkoper Office (outlook) herstel gedaan met opnieuw code invoeren. Helaas geen verandering. Ik heb Office niet op cd/dvd. Misschien nog goed om te vermelden dat het ik alleen gmail accounts gebruik. Voor de test even snel een outlook adres aangemaakt en dan schijnt hij wel afbeeldingen weer te geven. Begreep ook dat gmail en Microsoft niet zo'n goede match meer is. Afbeeldingen zou dan volgens mij geen probleem mogen zijn.
  8. Beste Allen, Ik heb een nieuwe computer Windows 10 met Microsoft Office 2019. Outlook geïnstalleerd en ingesteld. Tot zover prima. Echter bij binnenkomende mail krijg ik geen afbeeldingen. logo's e.d. te zien. Een aantal dingen zoals verzender in lijst al veilig toevoegen, op balk bovenin mail met diverse opties geklikt, bij vertrouwenscentrum aanpassingen gedaan maar geen enkel verschil. Nog steeds komen de mail binnen met een omtrek afbeelding met rood kruisje in hoek. Ook een link wordt slecht doorverwezen naar internet. Kunnen jullie mij nog een tip of oplossing geven hoe dit voor elkaar te krijgen? Alvast mijn dank. René
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.