Ga naar inhoud

hardcore0438

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door hardcore0438

  1. oke ik ga het meteen proberen;) ---------- Post toegevoegd om 13:39 ---------- Vorige post was om 13:31 ---------- hee ik heb het geinstaleerd, ik gebruik vista, maar zag nergens uitvoeren als administrator, en het programma zelf snap ik ook niet egt.... ---------- Post toegevoegd om 13:52 ---------- Vorige post was om 13:39 ---------- heej het is tog nog gelukt!!!, hardstikke bedankt!!!!
  2. hee. ik heb een probleem met mijn internet, laatst had ik voor een spel met de naam:runescape een programma gedownload dat automatisch iets voor je doet, nu ik dat heb geinstalleerd wou het niet egt werken, dus ik gooi het eraf. nu ik mijn internet explorer wil afsluiten komt er te staan: internet explorer werkt niet meer, als ik dat wil wegklikken lukt dat niet, alleen met taakbeheer.:s. heb ook al een keer me laptop opnieuw opgestart maar dan gaat het niet over, kunnen jullie helpen? gr.
  3. o sorry dat van die mail had ik niet gelezen, dan ligt het inderadaad wel ergens anders aan ja;)
  4. ofje haalt gewoon die documenten die hij overslaat eraf?!
  5. misschien kan je het gehele word uit je pc verwijderen dus ook uit prullenbak, en dan opnieuw word instaleren?!opgeslagen documenten hou je tog wel?
  6. gewooon, van je beauroblad afhalen in de prullenbak dermee en uit de prullenbak verwijderen, als je een uninstall hebt van java moet je die aanklikken;)
  7. zorg dat alles is verwijderd en ook uit je prullenbak en download dan opnieuw java,?!hoop dat het werkt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.