Ga naar inhoud

Tecnare

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Tecnare

  1. hey Passer, Zojuist de update via jouw link kunnen uitvoeren met succes. Heel hard bedankt voor de hulp
  2. Beste clarkie, Alles gedaan tot de recente update verwijderen, deze kon ik niet uitvoeren "er was een probleem met update" dus kon ik de update geschiedenis niet inkijken en ook niets verwijderen. Schone start uitvoeren heb ik ook niet gedaan. Heb 3 verschillende programma's gedownload om drivers te updaten (in veilige modus) en bij het laatste prog is het gelukt morgen eens heropstarten en hopen. heb nu de 20H2 versie of update van windows 10 alvast bedankt voor jullie hulp
  3. Beste clarkie, Alles gedaan vanop deze pagina en niet opgelost. mvg
  4. Hey, Via uw tip heb een paar updates kunnen uitvoeren maar bij de laatste was het weer zwart scherm. De pc start gewoon op tot dat je even het bureau blad ziet, dan zwart scherm en niet meer mee aan te vangen. via shift en heropstarten kan ik via veilige modus naar eerdere versie van w10 gaan. maar is dus niet opgelost nog iemand tips?
  5. Hallo, Mijn pc heeft altijd zwart scherm na het installeren van de laatste w10 update, enige manier om mij pc terug aan de praat te krijgen is terug te gaan i naar vorige versie. Hij start dan gewoon op en je ziet heel even mijn bureaublad verschijnen, en dan is het weg en zwart scherm. Ik kan mijn muis en toetsenbord gebruiken, om bv shift indrukken en terug opstarten om dan terug de updates te verwijderen. Dan kan ik weer een weekje verder :-) Mijn pc is een oudere thinkcenter van lenovo processor= intel core 2 duo E8400 @ 3 GHz ram 6 GB 64-bits beeldscherm adapters= Intel(R) Q45/Q43 Express Chipset Misschien is het tijd voor een nieuwe pc, maar wou toch nog een poging doen 😉 Weet er iemand raad? alvast bedankt weet iemand raad? alvast bedankt?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.