Ga naar inhoud

mayke

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door mayke

  1. Op kantoor hebben we 5 Computers staan aangesloten op een server. Anderhalve week geleden is er 's nachts een stroomstoring geweest (waarbij dus ook de server is uitgevallen). Sindsdien lopen op 4 van de 5 computers de klok linksonder standaard exact 1 uur achter. Synchroniseren van de computers helpt niet, na het opnieuw opstarten van de computer staat de klok weer een uur achter. Ik las al vanalles over het batterijtje vervangen van het moederbord, maar de server is nog geen 6 maanden oud. en daarbij het gaat om 4 van de 5 computers. Heeft iemand een idee waar dit probleem zit? Moet de server opnieuw gesynchroniseert worden? Zo ja, hoort deze dat niet automatisch elke week te doen? En die ene computer die wel goed loopt, wat klopt daar dan niet aan?
  2. Misschien was ik niet helemaal duidelijk in mijn vraagstelling, maar dit was de oplossing: "Die optie wordt geregeld door de aanwezigheid van een bestandje met de naam "Compressed (zip) Folder.ZFSendToTarget" , inhoud 3 bytes, nl Zip, in de map C:\Users\AppData\Roaming\Microsoft\Windows \SendTo\" Moest even zoeken want elke computer zit iets anders in elkaar, maar ik heb het vonden, en dus opgelost.
  3. Ik heb het zelf maar ergens anders gevraagd en opgelost.
  4. Als ik mappen wil comprimeren, doe ik dat meestal in de verkenner: kopieren naar --> comprimeren map. en om een of andere reden gaat dat vandaag niet meer. Wie kan mij helpen met het oplossen van dit probleem. met vriendelijke groet, Mayke ---------- Post toegevoegd om 10:58 ---------- Vorige post was om 10:55 ---------- Sorry, ik gebruik windows XP Mayke
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.