Ga naar inhoud

mooievrouw

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

mooievrouw's prestaties

  1. ik heb het gevonden het is 32bits, maar er wordt gezegd dat windows het niet kan installeren. Ik heb het op een cdtje gebrand en in de pc gedaan. Omdat ik niets wist welke versie ik moest hebben staat 32 en 64 erop. Nu kan hij dat niet vinden op de cd, en later was het van Uw ethernet-controller kan niet door windows worden geinstalleerd. er kunnen geeb stuurprogramma's voor Uw apparaat worden gevonden. Denk dat ik de pc toch maar naar een reperateur breng zodra ik er geld voor heb. Ik kom er niet uit, en de pc is al 6 weken zonder internet, en ik wil deze toch wel normaal kunnen gebruiken. Nietwaar? Als je nog een optie hebt wat ik kan proberen hou ik me aanbevolen. Anders komt het er ooit wel eens van om de pc weg te kunnen brengen.
  2. hoe kom ik achter dat 32 of 64 bits ding?
  3. heel erg bedankt voor je antwoord ik ga het proberen, op cdtje branden en in de pc leggen waar het voor is. Ik kom het nog vertellen als het gelukt is
  4. Het gaat om een acer pc aspire M5640 de router is de tornado 110. De pc was wel altijd gewoon op het net
  5. Ik kan van de ene op de andere dag niet meer op het net. zit/zat in een netwerk en daar krijg ik nu te zien dat ik in een onbekend netwerk zit, dus heb met mijn provider gebeld, alles doorgelopen en de instellingen etc. dat was allemaal goed, maar nog steeds onbekend netwerk! Als ik het kabeltje op de laptop aansluit is er niets aan de hand, alles doet het gewoon, dus ligt niet aan de router. Ik heb aan de router in totaal 3 pc's hangen 2x windows XP en het probleemkind VISTA. Heb ook de instellingen weer teruggezet naar fabriek, heeft ook niet geholpen. Nu dacht ik dat de netwerkkaart kapot was, zeiden ze bij de provider. Nieuwe ingezet en die kan nu het stuurprogramma niet vinden, het gaat om een SWEEX lan pci card 10/100 mbps, staat niet op de cd die erbij zit, gaat tot windows 98, daarna moet het op de pc staan. En de ethernet-controller staat bij apparaat beheer met een geel vierkantje met uitroepteken. Ik krijg nu allerlei meldingen van de progjes die niet kunnen updaten. Wie kan me helpen? Ben niet heel erg technisch:pcguru:, dus graag een uitleg in simpel nederlands voor mijn blonde haar. Bij voorbaat heeeeel veel dank.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.