Ga naar inhoud

bobkeizer

Lid
  • Items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over bobkeizer

  • Verjaardag 17-09-1965

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows 7 Ultimate NL
  • Monitor
    Belinea 22"
  • Moederbord
    Asus
  • Processor
    AMD 7550+
  • Geheugen
    8GB
  • Grafische Kaart
    ASUS gs8400en silent
  • Harde Schijf
    WD 640 GB
  • Behuizing
    MidiTower geïsoleerd

bobkeizer's prestaties

  1. als je even goed kijkt naar de titel van deze discussie vind je Windows 7 tabel dreamweaver MX:sad Windows 7 (ultimate) dus en geen Vista Die fix werkt dus niet denk ik. Bob
  2. Hoi allemaal Ik heb weer wat en misschien is het heel eenvoudig. Ik ben met een document bezig in dreamweaver MX en wil een tabelletje invoegen maar dat weigert het programma. Ook als ik klik en sleep met het tabel icoontje zie ik wel een plusje naast mijn muiscursor verschijnen maar een tabel invoegen ho maar Ik heb in het verleden toch echt wel tabellen kunnen invoegen op deze manier en nu niet meer???? Wat doe ik fout?
  3. QWERTY (Microsoft Comfort Curve Keyboard 2000 V1.0)
  4. Toetsenbord staat goed hoor Ik heb mijn toetsenbord op nederlandse taal staan met VS toetsenindeling Tot een tijd geleden deed alles het ook naar behoren maar ineens werkt het niet meer. Ik heb al allerlei dingen geprobeerd maar hij weigert gewoon die twee leestekens:rofl:
  5. Hallo allemaal Ik heb nu echt iets idioots. Ik kan met mijn toetsenbord de letters é en ë niet meer maken. Om de een of andere reden doen de ' en " het niet meer. Het andere streepje links van de 1 doet het weer wèl zoals het hoort. Op andere fora heb ik deze vraag ook wel eens gesteld en dan komen ze met de ALT-combinaties maar daarmee is het toetsenbord probleem natuurlijk niet opgelost. NB Ik heb ook al eens een ander toetsenbord geprobeert en een andere USB maar ook dat helpt niet. Kent iemand dit probleem???? Bedankt Bob
  6. dat was het niet maar toch bedankt. Ik had in mijn mapopties "alleen pictogrammen weergeven, geen miniaturen"aangevinkt staan. Nogmaals bedankt voor je snelle reactie
  7. Eerder zag ik in mijn verkenner de afbeeldingen in miniatuurweergave maar sinds kort zie ik alleen pictogrammen van het programma waarmee ik ze open. Ik kan nergens vinden hoe ik dit weer terug moet zetten. Ook met autovoorbeeld geeft hij het pictogram van het programma (zoals het rode poppetje van irfanview) Het zal wel iets heel simpel zijn maar ik kom er even niet uit.
  8. Hier een vraag Ik heb acties voor maandag, anderen voor dinsdag, woensdag enzovoort Nu wil ik dat er elke dag een record wordt aangemaakt per actie van de specifieke dag Deze wil ik in een formulier kunnen openen en aanvinken zodra de actie is gedaan De volgende dagen moet ik dan steeds weer een blanco formulier krijgen om aan te vinken. Heeft hier iemand een idee hoe ik dit aan ga pakken (zonder VBA) Bob:pcguru:
  9. Ik heb iets gedownload en dit is geen DIVX maar een DVIX bestand (extensie DVIX) Nu wil ik dit op dvd hebben maar ik kan geen converter vinden hiervoor. Op google vind ik van alles over DIVX maar niets over DVIX Weet iemand hier een goed progje voor mijn filmpje?? Alvast bedankt en fijne kerstdagen natuurlijk Bob:santaclaus:
  10. ik heb geen probleem met een spel maar een andere vraag eigenlijk 2 vragen in 1 topic weet iemand een spel waarbij je allerlei dingen moet oplossen of een avonturen spel ZONDER DAT JE MOET VECHTEN, SCHIETEN, MOORDEN enzovoort. verder vind ik 4 elements erg leuk maar heb 'm uitgespeeld. Weet iemand een soortgelijk spel (bejeweled en zo heb ik al) Bob:ciao:
  11. leg uit want da's makkelijker denk ik
  12. ik ga het proberen heb wel decimalen dus nu naar VB en da's nog niet mijn sterkste kant
  13. Ik wil dat access getallen na een berekening naar boven afrond Met Fix +1 doet het programma dit wel maar bijvoorbeeld 3,0 wordt 4 en da's nu net niet de bedoeling. Kent access net zoiets als bij excel het "=AFRONDEN.BOVEN" ???
  14. Ben ik zelf weer Is hier het gebruik van fron- en backEnd database een oplossing misschien? en zo ja, kan ik meerdere frontEnds maken op één backEnd database? Bob
  15. De database staat op mijn werk op de netwerkshare. de pc's worden door meerdere mensen gebruikt. Aanmelden en inloggen gebeurt dus niet en daar is ook geen tijd voor
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.