Ga naar inhoud

Roos

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Roos's prestaties

  1. Mijn oom en vader zitten in de computers en hebben hem ook gemaakt. Maar zoiets als dit hebben ze nog nooit gezien! aan het rechtermuisklik afsluiten ben ik nou onderhand wel weer gewend haha.
  2. Hallo, ik heb mij aangemeld hier omdat ik weer een probleem heb mijn mijn computer. Tot nu toe kon iemand mij wel helpen maar zit nu weer met iets raars wat niemand weet.. Dus Is net mijn pc weer gemaakt en kan ik er eindelijk weer op, en jaa hoor weer wat mis.. Ik miss het balkje helemaal boven in alle schermen waar je het op uit kan klikken en kan mini- of maximaliseren! heb al van alles geprobeert maar heb geen idee hoe ik dit weer te voorschijn kan toveren.. Kan iemand mijn helpen misschien? Hier kan je zien dat ik de bovenste balk mis, helemaal bovenin. Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting Het is niet alleen bij internet! Bij geen 1 venster staat de balk er in. Alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.