Ga naar inhoud

Zieron33

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Zieron33

  1. Om het makkelijk te maken, en omdat ik er ook gewoon te weinig van ken, heb ik een aantal foto's gemaakt. Om alles wat ik al gedaan heb ongedaan te maken heb ik de standaardinstellingen teruggezet.
  2. Ik heb reeds geprobeerd met een USB stick met de opstartvolgorde zoals ik heb vermeld in mijn vorig bericht. Het probleem blijft hetzelfde, telkens de melding zoals vermeld in mijn beginpost. Ik weet nu wel niet of de USB is geformatteerd naar ntfs of FAT32... Blijkbaar moet het FAT32 zijn om van een USB te kunnen opstarten. Dit is snel nagekeken en ga ik zometeen doen.
  3. Ik ben er nog niet toe gekomen om een foto te maken maar de volgorde is als volgt: 1: USB HDD: 2: Windows Boot Manager 3: Network Boot-IPV4: 4: USB CDROM: Gelijk welke volgorde ik probeer, de harde schijf blijkt het niet te doen en komt ook niet in de lijst van boot priority order voor...
  4. Dit kan zeker kloppen want ik heb reeds meermaals geprobeerd met de externe harde schijf en dit blijkt niet te lukken. Ik wou dit weekend om een USB stick gaan maar ik ben er helaas niet geraakt. Maar het zou dus met een USB stick wel moeten lukken?
  5. Beste ictknechter De methode die je voorstelt heb ik reeds toegepast maar in plaats van een USB-stick heb ik een externe harde schijf gebruikt. De opstartvolgorde heb ik aangepast in de bios van Windows naar USB HDD maar ik kwam telkens terug op het blauwe scherm of het scherm met de foutmelding beschreven in mijn eerste post. Kan dit komen door gebruik te maken van een externe harde schijf? Ik ga vandaag alvast om een USB-stick en probeer het opnieuw zodra ik thuis ben. Bedankt alvast!
  6. Ik ben in het bezit van een acer switch 10 die tot voor kort werkte zoals het hoort. De lader besloot een tijd terug om er mee op te houden en omdat ik niet onmiddellijk een vervanglader vond heeft de laptop tot vandaag uit gelegen. De lader werkt en ik wou de laptop gaan gebruiken. Echter tijdens het opstarten kreeg ik net na het ACER logo een blauw scherm. Ik heb de laptop heropgestart en toen kreeg ik net na het ACER logo volgende melding: Kan Windows niet starten. Dit wordt mogelijk veroorzaakt door recente hardware -of softwarewijziging. Dit kunt u doen om het probleem op te lossen: 1. Plaats de Windows-Installatie schijf en start uw computer opnieuw op. 2. Selecteer de taalinstellingen en klik Volgende. 3. Klik op 'uw computer herstellen'. Bestand: \WINDOWS\system32\winresume.efi Status: 0xc000000f Informatie: The application or operating system couldn't be loaded because a recuired file is missing or contains errors. Ik heb niets gewijzigd, alleen kreeg ik al weken de melding dat er een update beschikbaar was. Telkens ik de update wou downloaden en installeren bleek er te weinig geheugen beschikbaar te zijn. Verder kan ik niets bedenken wat er veranderd kan zijn. Los daarvan heb ik gedaan wat hierboven vermeld staat. Ik heb wel geen disk drive dus heb ik via mijn moeders laptop een Windows installatie op een externe harde schijf ( aangekocht om mijn laptop te kunnen updaten ) geïnstalleerd en aangesloten op mijn laptop. Mijn laptop opgestart maar werderom kreeg ik bovenstaande melding. Nadien nog wat gegoogled maar er is zodanig veel informatie te vinden waardoor ik besloten heb hier hulp te vragen want ik geraak er niet uit wijs. In de hoop dat iemand mij kan helpen Bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.