Ga naar inhoud

emilevb

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door emilevb

  1. Nee, vooraleer ik het kan bekijken in media player moet ik het eerst publiceren (denk ik), en vanals ik dat doe speelt het weer niet volledig. Dus ik kan het bekijken als een movie maker project, maar niet in media player. Wanneer ik het probeer te uploaden op youtube zonder dat het gepubliceerd is, werkt het filmpje niet, en komt er een bericht op dat me zegt om het filmpje in een MVM bestand te uploaden..
  2. Hoi, ik zit hier met een ENORM vervelend probleem, namelijk het volgende Ik had na vele uren filmen eindelijk mijn project afgemaakt in MVM, ik wou het op youtube zetten dus ik klikte op 'publiceer'. Nadat het publiceren voltooid was bekeek ik het filmpje. Enkel de ca. de eerste 3 clips (10 seconden?) waren te zien, terwijl de muziek verder speelde. Normaal heb ik nooit dit probleem. Ik heb al geprobeerd om met alle verschillende clips een soortgelijk filmpje te maken, maar daar krijg ik hetzelfde resultaat. Heeft iemand enig advies? Hartelijk bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.